Wie kan er nou niet genieten van een heerlijke pizza of carpaccio als lunch? Hoe verrukkelijk is het om deze twee te combineren?! Dit recept hebben wij voor jou in dit artikel gezet. Best of both worlds, toch?
Ingrediënten voor 4 personen:
– 150 gram rundercarpaccio
– 100 gram rucola
– 60 gram truffelmayonaise
– 30 gram parmezaanse kaas
– 10 gram pijnboompitten
– 2 el olijfolie
– bloemkool pizzabodem
– 20 gram kappertjes
Het recept:
♥ Doe de bloemkool pizzabodem in de oven en bak deze af zoals op de verpakking staat.
♥ Rooster de pijnboompitjes in een pan totdat ze lichtbruin van kleur zijn.
♥ Meng de rucola met olijfolie en een beetje peper en zout.
♥ Strijk de truffelmayo nu over de bodem van de pizza.
♥ Verdeel de rucola over de bodem.
♥ Leg nu de carpaccio op de pizza.
♥ Voeg dan de rucola, kappertjes, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en extra truffelmayonaise toe.
Bron: foodquotes.nl | Beeld: iStock