Celebs

De nieuwe videoclip van Lady Gaga is volledig opgenomen met iPhone

Hoewel het een tijdje stil was rond Lady Gaga, lanceerde de pokerface-zangeres vorig week een nieuwe track. Natuurlijk geen hit zonder bijbehorende videoclip. Hoewel de videoclip op zichzelf al spraakmakend is en een kijkje waard, is de hele clip dus gefilmd met een iPhone. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Check ‘m hier.

Lady Gaga Stupid Love

”Freak out, I freak out, I freak out, I freak outget down, I get down, I get down, I get down”, op de redactie krijgen we Lady Gaga’s nieuwe track ‘Stupid Love’ niet meer uit ons hoofd. Heb jij haar nieuwe nummer al gehoord? Dan wil je ongetwijfeld de bijbehorende clip ook bekijken. De clip is zoals we gewend zijn van Stefani Germanotta (haar echte naam) gewend zijn. 

iPhone 11 Pro

De videoclip is opgenomen in een woestijn en de 33-jarige zangeres is nog steeds in topvorm als we haar danskunsten bekijken. De kleuren van haar futuristisch outfits spatten van je scherm af. That’s how we like it! Leuk detail: je zult het misschien niet geloven, maar de videoclip is volledig gefilmd met een iPhone 11 Pro. Hoe vet is dat?! Hiermee bewijst de telefoon dat die drie camera’s op deze telefoon er niet voor niets zitten en echt goede video-kwaliteit afleveren. De regisseur van de videoclip zegt: ”Het creëert veel nieuwe mogelijkheden en vrijheden voor ons om te ontdekken.” Bekijk hieronder de videoclip en scroll door voor foto’s achter de schermen, waarop je kan zien dat ze de videoclip schieten met de iPhone.

Het nieuwe album ‘Chromatica’ van Lady Gaga is vanaf 10 april te luisteren. Nog heel even geduld dus!

lady gaga iphone

Beeld: Getty Images/Apple