Lifestyle

Sterrenbeelden element water: dit zijn jouw eigenschappen en kenmerken

Iedere maand kent een eigen sterrenbeeld, dat is iets wat ook jij waarschijnlijk wel weet. Maar wist je ook dat ieder sterrenbeeld bij een bepaald element past? Er zijn vier verschillende elementen, namelijk: water, lucht, aarde en vuur. Bij ieder element passen bepaalde eigenschappen en kenmerken. In dit artikel vertellen wij je meer over het sterrenbeelden element water.

Sterrenbeeld element water ☆ welke sterrenbeelden?
Welke sterrenbeelden horen er bij het waterteken? Er zijn drie sterrenbeelden die bij het element water horen, namelijk: Vissen, Kreeft en Schorpioen.

Sterrenbeeld element water ☆ gevoelig
Mensen met het sterrenbeeld element water zijn ontzettend gevoelig en kennen veel emotie. Hierdoor kunnen zij zich goed inleveren in andere mensen en bieden zij ook vaak een luisterend oor. Ze kunnen hier wel in doorslaan, en soms te veel bezig zijn met de ander. Anderen hebben hoe dan ook een goede vriendin aan een watermens.

Sterrenbeeld element water ☆ stemmingswisselingen
Watertekens hebben vaker last van stemmingswisselingen dan andere tekens. De sfeer die hangt in de omgeving waarin zij zich bevinden heeft ontzettend veel invloed op het humeur van het waterteken, wat bijvoorbeeld kan veroorzaken dat de persoon met het sterrenbeeld element water plotseling in huilen uit kan barsten. Ze vertrouwen volledig op hun eigen emotie.

Sterrenbeeld element water ☆ gesloten
De gevoeligheid van het waterteken zorgt ervoor dat deze personen zich vaker gesloten opstellen. Ze zijn bang om gekwetst te worden, en verschuilen zich daarom achter een masker. Het duurt even om door dit masker heen te prikken. Wanneer iemand met het sterrenbeeld element water zich op zich gemak voelt, zal dit masker vallen.

Bron: mens-en-gezondheid | Beeld: iStock

Must reads 👀