News

Niall Horan komt naar Nederland

Staan ‘Nice To Meet Ya’ en ‘No Judgement’ bij jou constant op repeat en tel jij ook al de dagen af tot ‘Heartbreak Weather’ uitkomt? Goed nieuws, want je kan de zanger dit jaar live bewonderen. Het ex-One Direction-lid staat dit najaar in de Ziggo Dome.

Niall treedt op in Ziggo Dome

Na een uitverkocht concert in AFAS Live, treedt Niall Horan dit jaar op in Ziggo Dome. Hij maakte vrijdagochtend via Instagram bekend dat hij ook in Europa langskomt om zijn fans te zien. Zijn ‘Nice To Meet Ya’-tour staat in het teken van zijn aankomende album ‘Heartbreak Weather’. Het ex-One Drection lid heeft veel succes geboekt met zijn debuutalbum ‘Flicker’ waarvan 80 miljoen exemplaren over de toonbank zijn gegaan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niall Horan (@niallhoran) on

De kaartverkoop begint volgende week

Terwijl het concert pas plaatsvindt op 17 oktober, begint de kaartverkoop al snel. Op donderdag 6 maart kan je vanaf 10:00 uur ‘s ochtends kaarten scoren op Ticketmaster. De zanger heeft ook via Instagram laten weten dat het mogelijk is om toegang te krijgen voor de pre-sale op 2 maart om 10:00 uur ‘s, als je via zijn website het album vooruitbestelt. Je krijgt dan een code en daarmee kan je de tickets proberen te bemachtigen. Good luck!

Bron: ticketmaster.nl, nu.nl | Beeld: Getty Images