Films & Series

Deze acteurs stoppen binnenkort met Riverdale

We zijn elk seizoen weer blij als de oude vertrouwde Riverdale-acteurs weer te zien zijn in een nieuw seizoen. We zitten nog middenin seizoen vier, maar helaas maakten dit weekend twee acteurs bekend dat ze stoppen met de serie. Lees snel verder om te checken welke acteurs we binnenkort moeten missen.

Skeet Ulrich verlaat Riverdale

Skeet Ulrich maakte zondag bekend dat hij stopt met acteren voor de serie Riverdale. “Ik ben er trots op dat ik onderdeel mocht zijn van zo’n getalenteerde groep, zowel voor als achter de camera’s, maar ik heb besloten dat het tijd is om verder te gaan en me op anderen creatieve projecten te storten. Ik mag Riverdale dan verlaten, maar mijn ervaring van de afgelopen vier jaar sluit ik voor altijd in mijn hart” aldus de 50-jarige acteur. Skeet speelde de rol van FP Jones in Riverdale, de vader van Jughead. Cole Sprose (de echte naam van Jughead) reageerde grappend: ”Laat je in ieder geval je matje achter?”

riverdale cast

Marisol Nichols stopt ook met Riverdale

Naast Skeet Ulrich is er nog een acteur die een punt zet achter het Riverdale-avontuur. Het gaat om Marisol Nichols. Marisol speelde de rol van Hermione Lodge, de moeder van Veronica. ”Ik vond het geweldig om Hermione Lodge tot leven te brengen en met deze geweldige cast, die familie is geworden, te werken. We hebben mooie tijden meegemaakt, zowel tijdens hoogtepunten als tijdens dieptepunten en we hadden de beste fans ooit. Ik kijk uit naar een nieuw hoofdstuk en heb zin in de toekomst” vertelt ze aan TV Line. Met dieptepunten heeft ze het waarschijnlijk over Luke Perry, hij overleed vorig jaar.

Bron: TV Line | Beeld: Getty Images

Must reads 👀