Lifestyle

Deze 7 dingen zijn herkenbaar als jij geen ‘meisje meisje’ bent

Make-up, kleding en praten over jongens: dat is wat meisjes doen, toch? Nou, nee. Dit is dus absoluut niet het geval. Niet iedere meisje is per se een ‘meisje meisje’, want sommige meiden houden zich liever met hele andere dingen bezig. Als jij geen ‘meisje meisje’ bent, dan heb je dat vast weleens van iemand gehoord. En mocht je dit zijn, dan herken jij je ook sowieso in de volgende dingen, en daar is helemaal niks mis mee!

Voor jou geen rokjes of jurkjes
Rokjes en jurkjes zijn alleen maar onhandig, en daarom draag jij veel liever een broek. Je denkt toch niet dat jij met zo’n panty gaat lopen trekken? Ook bij gala’s trek jij veel liever een mooie jumpsuit of pantalon uit de kast. Je chique kleden hoeft niet per se met een rokje of een jurkje. 

Altijd ‘one of the guys’
Jij kunt minstens net zo goed met jongens omgaan als met meiden. Dat jij vaak afspreekt met een jongen betekent helemaal niet dat je gelijk verliefd op hem bent, want jullie zijn gewoon hele goede vrienden. Je wordt altijd als ‘one of the guys’ gezien en daar ben jij juist hartstikke blij mee.

Haar liever opgestoken dan los
Los haar? Nee hoor, jij draagt je haar liever opgestoken. Scheelt een hoop gedoe in de ochtend, en je weet ook nog eens zeker dat het goed zit. Wanneer je je haar los draagt vraagt iedereen zich af of het een speciale dag is, dus jij gaat gewoon voor een staartje of een knot. 
meisje vrouw herkenbaar
Geen zin in onderwerpen als: make-up, kleding of liefde
Het is niet zo dat meiden automatisch veel over onderwerpen als make-up, kleding of liefde praten, maar toch komen deze gespreksonderwerpen regelmatig aan bod. Op zulke momenten weet jij echt even niet mee te praten. Boeien, dat Kim Kardashian een nieuwe make-up lijn uit heeft gebracht? 

‘s Ochtends ben jij heel snel klaar
Jij zit ’s ochtends niet urenlang voor de spiegel om de perfecte make-up look te maken. Een klein beetje make-up vind jij genoeg. Die dikke lagen hoeven voor jou echt niet, en daarnaast ben je ook nog eens een stuk sneller klaar in de ochtend.

Sneakers gaan boven alle andere schoenen
Waar jouw schoenenkast uit bestaat? Sneakers, sneakers en nog een sneakers. Jij leeft in sneakers en je kunt dan ook nooit genoeg sneakers in de kast hebben liggen. Enkellaarsjes, hakken of bootschoenen vind jij niet nodig, want jij hebt sneakers voor alle gelegenheden.

Jij gebruikt geen tasjes
Een tasje tijdens uitgaan of tijdens een middagje in de stad vind jij overbodig. Wat moet je erin doen, je telefoon en je portemonnee? Die passen ook wel in je broekzak. Nee hoor, zo’n handtas of nektasje hoeft voor jou niet.

Beeld: iStock

Shop hier de fijnste sportsneakers van dit moment