Celebs

Riverdale’s Madelaine Petsch en haar vriend Travis Mills zijn uit elkaar

Madelaine Petsch kennen we natuurlijk allemaal als Cheryl Blossom in Riverdale. In de serie heeft Cheryl een relatie met Toni Topaz, maar in real life ging Madelaine met rapper en acteur Travis Mills. Na wat geruchten lijkt het er nu op dat de twee helaas niet langer samen zijn.

Riverdale’s Madelaine Petsch en Travis Mills zijn uit elkaar

De geruchten gingen al een tijdje dat Madelaine Petsch en haar liefje Travis Mills niet langer meer samen zijn. Ze plaatsten niks meer samen op Instagram. De laatste post van Travis samen met de Riverdale-actrice was eind 2019 en Madelaine’s laatste post stamde zelfs uit april 2019. De roddels blijken waar te zijn. Na drie jaar daten hebben de twee een punt gezet achter hun relatie.

Het komt niet meer goed

Us Weekly meldt dat de relatie definitief over is. Madelaine haar spullen gepakt en is vertrokken uit het huis in Los Angeles. De reden waarom ze uit elkaar zijn is nog onduidelijk. Wel is er een verklaring voor waarom Madelaine en een flinke tijd niks samen met Travis heeft gepost. Ze liet zich hier vorig jaar nog over uit: “Vroeger vertelde ik er veel online over, en nu ik dat niet doe, gaan mensen er gewoon van uit dat we niet langer samen zijn. Maar in werkelijkheid realiseer ik me dat het zoveel specialer en veiliger is als ik er niet veel van deel.”

Bekijk hier hoe Madelaine Petsch een rondleiding geeft op de Riverdale-set.

View post on Instagram
 

Beelde: Getty Images