Lifestyle

Deze films draaien in maart 2020 in de bioscoop

Deze maand kan je weer genieten van een hoop toffe films die in de bioscoop draaien. Films waarvan je op het puntje van je stoel zit of tranen in je ogen hebt van het lachen (of huilen). Girlscene heeft de beste films voor komende maand op een rijtje gezet zodat je de datum meteen in jouw agenda kan omcirkelen. Let’s go!

1. The Invisible Man

Als de ex-vriend van Cecilia Kass (gespeeld door Elisabeth Moss van The Handmaid’s Tale) zelfmoord pleegt en haar vervolgens zijn erfenis nalaat, begint ze te twijfelen of hij wel echt dood is. Haar vriend was namelijk agressief en ze zijn niet goed uit elkaar gegaan. Als er allemaal onverklaarbare dingen gebeuren waarbij mensen dood gaan, staat ze erop om te bewijzen dat hij nog leeft. Cecilia is alleen de enige die hem “ziet” en daardoor denken buitenstaanders dat ze doordraait. 

The Invisible Man draait vanaf 5 maart in de bioscoop.

Watch on YouTube

2. Guns Akimbo

Nerdy video game-ontwikkelaar Miles (gespeeld door Daniel Radcliffe van Harry Potter) wordt, zonder dat hij het zelf wil, onderdeel van een illegaal spel. Hierin strijden mensen tussen leven en dood. Het spel wordt door miljoenen mensen gevolgd via een live-stream. Hij moet zien te overleven en het spel te winnen terwijl er twee pistolen aan zijn handen zijn vastgemaakt. 

Guns Akimbo draait vanaf 5 maart in de bioscoop.

Watch on YouTube

3. My Spy 

CIA agent JJ heeft bij zijn laatste missie de kantjes er een beetje vanaf gelopen. Hierdoor krijgt hij een allerlaatste kans om zijn baan te behouden. Als hij op een undercovermissie is gestuurd, wordt hij met zijn collega ontdekt door de negenjarige Sophie. Ze belooft om de missie geheim te houden als hij haar leert om een spoin te worden. 

My Spy draait vanaf 12 maart in de bioscoop.

Watch on YouTube

4. Queen & Slim 

Na een gezellige avond brengt Slim zijn Tinder-date Queen naar huis. Onderweg worden ze aangehouden door een politieagent. De aanhouding loopt compleet uit de hand als Slim uit zelfverdediging de politieagent doodschiet. Uit paniek vlucht het stel weg. De video van het incident gaat viral op het internet en maakt veel los bij de zwarte gemeentschap. Met hulp van verschillende mensen proberen de moderne Bonnie & Clyde te ontsnappen aan de politie.

Queen & Slim draait vanaf 12 maart in de bioscoop.

Watch on YouTube

4. Mulan

Ben jij ook zo’n enorme Disney-fan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Disney’s Mulan wordt tot leven gebracht een live-action versie. De film gaat over een jonge vrouw die voor haar familie en land kiest en daarom één van de grootste krijgers wordt van China. Gemaskerd als man, Hua Jun, volgt zij de trainingen en gebruikt ze haar innerlijke kracht om het uiterste uit zichzelf te halen en haar vader trots te maken. 

Mulan draait vanaf 26 maart in de bioscoop. 

Watch on YouTube

Bron: Pathé | Beeld: iStock

Must reads 👀