Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden passen het beste bij Weegschaal

sterrenbeelden-passen-bij-weegschaal

Er staat veel meer beschreven in de sterren dan jij denkt. Zo kun je bijvoorbeeld ontdekken wie er volgens jouw horoscoop jouw ideale bff is, of lees je welk sterrenbeeld de meeste kans heeft om vreemd te gaan. Maar wist je dat jouw sterrenbeeld je ook vertelt welke andere sterrenbeelden er het beste bij jou passen? Dit artikel is voor alle meiden met het sterrenbeeld 'Weegschaal' onder ons. Deze sterrenbeelden passen het beste bij Weegschaal!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Jullie kunnen ontzettend goed met elkaar praten en de communicatie tussen jullie verloopt heel soepel. En iets waar jullie ook echt overeenkomen, is het uiten van jullie passie. Als jullie ergens voor gaan, dan gaan jullie er beide ook voor de volle honderd procent voor. Dat maakt een samenwerking tussen jullie perfect.

Weegschaal zal binnen deze relatie vooral initiatieven nemen, en dat is iets wat Tweelingen fijn vindt. Op zich kunnen jullie allebei tegen impulsieve wijzigingen, maar voor Tweelingen moeten er niet te veel last minute veranderingen plaatsvinden. Dan kan Tweelingen namelijk erg geïrriteerd raken, en Tweelingen is zeker niet bang om deze irritaties te laten merken.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Over gevoelens praten is iets wat zowel Weegschaal als Boogschutter erg lastig vindt om te doen. En juist omdat ze dit zo goed in elkaar herkennen, zullen ze naar elkaar toe wel open zijn over hun gevoelens. Dit creëert een hechte band. Beide sterrenbeelden zijn optimistisch en dat zorgt voor een energieke chemie.

Zo nu en dan kan Boogschutter wat fel uit de hoek komen, als hij/zij zegt waar het op staat. Dat is iets waar Weegschaal soms nog weleens moeite mee kan hebben. Weegschaal voelt zich dan persoonlijk aangevallen en is ook snel beledigd. Gelukkig zijn beide sterrenbeelden goed in vergeven, en worden discussies dan ook snel weer uitgepraat en opgelost.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Lekker onder de mensen zijn en vooral veel sociaal contact is iets wat beide sterrenbeelden nodig hebben. Dit maakt jullie erg ondernemend, zowel individueel als gezamenlijk. Door gemeenschappelijke interesses is er altijd wel gespreksstof tussen jullie twee en hoeven jullie absoluut niet bang te zijn voor verveling of ongemakkelijke stiltes.

Waterman kan soms nogal koppig zijn, maar Weegschaal kan hier heel goed mee omgaan. Deze match is een typisch voorbeeld van twee sterrenbeelden die elkaar perfect aanvullen. Wanneer Weegschaal bijvoorbeeld keuzestress heeft, kan Waterman de knoop doorhakken. En zo zijn er nog veel meer vlakken waarop jullie elkaar aanvullen.

Deze sterrenbeelden passen het beste bij Weegschaal. Maar niet getreurd: mocht jij nu de liefde van je leven vinden en hij/zij heeft niet een van deze sterrenbeelden? Ook dan kan jullie relatie absoluut een succes worden ;-).

Beeld: riverdale