Celebs

Kylie Jenner en Kim Kardashian zijn nu blondines en dat ziet er zo uit

Kim Kardashian en Kylie Jenner kennen we voornamelijk als brunettes, maar inmiddels hebben ze afstand gedaan van hun donkere lokken. Blondes have more fun en daar denken Kylie en Kim blijkbaar net zo over. Op Instagram showen de twee zussen hun honey blonde hairdos en wij zijn fan!

Kim Kardashian neemt afscheid van donkere lokken

Kim en de rest van de familie Kardashian is regelmatig in het nieuws vanwege alle gossip rondom hun relaties, break-ups en allerlei andere juicy stories. Waar we dan vervolgens natuurlijk weer alles over te weten komen in hun realityserie Keeping Up With The Kardashians. Van alle zussen uit de familie zijn we inmiddels wel gewend dat ze regelmatig veranderen van hairdo, alleen Kim blijft meestal bij haar donkere coupe. De realityster gooit het nu toch op een hele andere boeg, want op Instagram showt ze haar nieuwe look: honey blonde! Wij zijn fan.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kylie Jenner heeft weer nieuwe coupe

Kennen we Kim voornamelijk als brunette, van halfzusje Kylie zijn we inmiddels wel gewend dat ze regelmatig haar kapsel omtovert tot iets totaal nieuws. Het lijkt inmiddels een hobby van de realityster te zijn om haar haarkleur te veranderen. Dus ook zij besloot in navolging van Kim dat het weer een goed moment was om voor een compleet andere look te gaan. Op Valentijnsdag trakteerde Kylie ons en haar 163 miljoen andere followers op een spiegelselfie, waarbij haar nieuwe blonde lokken goed te zien zijn. Onder de foto schrijft ze: ‘new vibe‘. En dat is het zeker. We like!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Nieuwe coupe van Kim Kardashian mogelijk publiciteitsstunt 

Van de Kardashians zijn we inmiddels wel gewend dat ze hun looks af en toe veranderen met een mooie pruik. De vraag is dus: is deze honey blonde hairdo bij beide sisters echt? Als we hun Instagram-pagina’s moeten geloven is dat het wel, maar opvallend is wel dat Kim Kardashian een shoot had voor haar make-uplijn KKW Beauty. Het zou dus ook een stunt kunnen zijn om wat meer aandacht te krijgen voor haar producten. Anyhow, goed staat de nieuwe coupe haar in ieder geval. 

Bron: NSMBL Beeld: BrunoPress