News

Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2020

Laatst schreven we al over de koppels die dit jaar meedoen aan Temptation Island 2020. Vervolgens waren de eerste beelden gelekt en konden wij ons geluk niet op. Inmiddels zijn ook de verleiders bekend gemaakt, dus ga er maar even goed voor zitten. Dit zijn de 8 verleiders van Temptation Island 2020.

Verleiders Temptation Island 2020

Nadat de koppels éindelijk officieel bekend werden gemaakt is het dan nu tijd voor de verleiders, die het de kandidaten moeilijk gaan maken in de villa. Maak kennis met (van links naar rechts): Christophe, Grigor, Efrain, Bas, Sam, Matthieu, Joris en Daan.

Klik hier voor alle (vrouwelijke) verleidsters van Temptation Island 2020.

1. Christophe

Christophe is 23 jaar en komt uit Wuustwezel. Hij wordt ook wel de Belgische Tarzan genoemd, door zijn uiterlijk. Hij is soepel in de heupjes en hoopt hiermee te scoren bij de meiden.

christophe temptation island

Psst… Scoor hier voordelige swimwear met de Brunotti kortingscode!

2. Grigor

Grigor is 28 jaar en komt uit Dendermonde. Hij is fashionstylist en zijn tactiek al klaar. De beste vriend worden van de dames en hen troosten na het kampvuur.

grigor temptation island

 

3. Matthieu

De 22-jarige Matthieu komt uit Oostende. Hij is werkzaam in de haven en is regelmatig in de sportschool te vinden. Met humor gaat hij de meiden proberen te versieren.

matthieu temptation island

4. Sam

Sam is 23 en komt uit Lommel. Hij heeft zijn eigen bedrijf en noemt zichzelf een sfeermaker.

sam temptation island

Door met de Nederlanders…

5. Bas

Bas komt uit Hellevoetsluis en is 25 jaar oud. Hij werkt als procesoperater. Hij wordt beschreven als rustig persoon, maar stille wateren… Juist!

bas temptation island

6. Daan

Daan is 25 jaar en komt uit het zuiden van ons land: Eindhoven. Daan is topsporten en dus een echte doorzetter en blijft dus doorgaan tot hij krijgt wat hij wil…

daan temptation island

7. Efrain

De gespierde Efrain (22) komt uit Voorburg. Hij verdient zijn geld als manager in een sportwinkel. Hij is een echte verleider met als motto: ‘Een dag geen nummer kunnen scoren, is voor Efrain een dag niet geleefd’.

efrain temptation island

8. Joris

Joris is 23 en komt uit het Limburge Blerick. Hij volgt een sportopleiding en is ervan overtuigd dat niemand gemaakt is om monogaam te zijn.

joris temptation island

Bij welke verleider pas jij?

Bij welke verleider pas jij volgens je sterrenbeeld? Je komt erachter via ons Instagram-account.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Girlscene (@girlscene.nl) op

 

Check hier de eerste beelden van Temptation Island 2020.

Bron/beeld: RTL/VIJF