Dit zijn de verleidsters van Temptation Island 2020

News door roos

Maandag lieten wij jullie al zien welke mannen het de kandidaten tijdens Temptation Island 2020 moeilijk gaan maken, maar natuurlijk geen Temptation Island zonder verleidsters. Vandaag stellen wij daarom de meiden aan jullie voor, die in de villa proberen de mannen te verleiden tijdens Temptation Island 2020.

Verleidsters Temptation Island 2020

Na de koppels en de (mannelijke) verleiders zijn nu de verleidsters aan de beurt. Maak kennis met de acht verleiders van Temptation Island 2020.

Belgische verleidsters

We stellen eerste de vier Belgische dames aan je voor: Amber, Cheyenne, Kunza en Mambo.

1. Amber

In het dagelijkse leven werkt de 22-jarige Amber als verkoopster bij H&M. Ze noemt zichzelf een one-of-the-guys-type. Helpt dit haar om de mannen voor zich te winnen?

amber temptation island 2020

2. Cheyenne

Cheyenne is 22 jaar en werkt als kapster. Ze woont in Wetteren en 'hoeft niet veel doen om een man te verleiden'.

cheyenne temptation island 2020

3. Kunza

De 23-jarige Kunza komt uit het Belgische Wommelgem. Ze studeert orthopedagogie. Waarom ze meedoet? Omdat ze in haar vorige relatie maar liefst vijf keer werd bedrogen.

kunza temptation island 2020

4. Mambo

Mambo uit Sint-Pieters-Leeuw werkt als receptioniste. Met haar dansmoves probeert ze de mannen in de villa het hoofd op hol te laten slaan.

mambo temptation island 2020

Nederlandse verleidsters

Door met de vier Nederlandse verleidsters.

5. Eline

De 24-jarige Eline woont in Zwolle en werkt bij de klantenservice van een verlichtingsbedrijf. ''Hoezo zouden vrouwen niet op een man af kunnen stappen?'' vraagt Eline zich af. ''We leven in 2020'.' Daar zijn we het helemaal mee eens.

eline temptation island 2020

6. Felicia

De 21-jarige Felicia komt uit Amsterdam en werkt op een advocatenkantoor en heeft een eigen kledingwebshop. 

felicia temptation island 2020

7. Nikki is met 26 jaar de oudste van het stel. Ze noemt zichzelf een echte flirt en valt met haar rode haren gelijk op. Ze werkt als gastvrouw bij een kwekerij.

nikki temptation island 2020

8. Romee

Romee komt uit het Brabantse Oss. Ze is samen met Felicia een van de jongste verleidsters van de villa. Ze is trots op haar boobs: “Ze zijn helemaal van plastic, de beste investering ooit”.

romee temptation island 2020

Beeld: RTL