Films & Series

Netflix series: Sex Education seizoen 3 is bevestigd

Ken je de Netflix serie Sex Education al? Wij zijn groot fan en hebben inmiddels seizoen 1 én 2 uitgespeeld. Als jij het tweede seizoen ook al hebt gebingewatcht weet je dat het einde liet veel vragen achterliet. We need answers! Hoe gaat het nu met Otis, Meave en de zwangerschap van Dr. Jean Milburn? Goed nieuws, want er seizoen 3 is eindelijk bevestigd.

Netflix series: Sex Education seizoen 3

Sinds het eerste seizoen is de Netflix original uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende series van het moment. Het is grappig, er is veel drama en het gaat natuurlijk over… seks! Netflix heeft gisteravond op een hilarische manier aangekondigd dat de serie een derde seizoen krijgt. Yay!

Wanneer staat seizoen 3 Sex Education op Netflix?

In de YouTube-video zie je directeur Groff (Alistair Petrie) door de wandelgangen van Moordale High lopen. Hij stopt bij verschillende schilderijen van de personages uit de serie. Aan het einde van de video verschijnt de tekst ‘Sex Education Season 3 is coming’ in beeld. Nog wel even geduld ladies, want seizoen 3 is te zien vanaf 2021. We are excited!

Bekijk hier de video:

Bron: Netflix | Beeld: Getty Images