Celebs

NikkieTutorials over Ellen DeGeneres: ‘Ze kwam niet eens hallo zeggen’

Nadat Nikkie de Jager haar coming out-video vier weken geleden online had gezet, is zij wereldnieuws geworden. Zelfs Ellen DeGeneres nodigde haar uit om hierover te praten. Daarnaast werd gisteravond bekendgemaakt dat Nikkie de online host van het Eurovisie Songfestival is. Zij was in De Wereld Draait Door om daarover te praten, maar natuurlijk vroeg Matthijs ook nog even naar haar bezoek aan de Ellen DeGeneres en dat was niet zoals het leek op televisie…

NikkieTutorials over Ellen DeGeneres

Nikkie de Jager was gisteravond te gast bij De Wereld Draait Door. Nadat Matthijs van Nieuwkerk het heeft gehad over het Songfestival, vraagt hij ook nog even hoe het was om bij talkshowhit Ellen DeGeneres op de bank te zitten. Nikkie gaf een verrassend antwoord: “Het is wel anders bij Ellen dan bij DWDD en dan geef ik jou het positieve handje.” Ze vertelt dat Ellen niet eens vooraf “hallo” kwam zeggen of haar een handje kwam geven, terwijl Matthijs dat wel deed. De showbizzwereld is volgens Nikkie in Amerika een “tikje” afstandelijker en killer dan in Nederland. Ouch!

Bekijk het interview hier:

Dankbaar

Wel wil Nikkie duidelijk maken dat ze nog steeds ontzettend dankbaar is voor de kans die ze heeft gekregen. “Ik sta natuurlijk wel bij mijn woorden. Dat ik zo’n podium mocht betreden is een grote eer” benadrukt ze daarna. Ze vindt het heel goed dat door haar video verschillende talkshows het onderwerp “transgender” onder de aandacht hebben gebracht. We agree!

Bron: DWDD | Beeld: Getty Images