Films & Series

Netflix-series: fan ontdekt nóg een creepy detail in You seizoen 2

Sinds het tweede seizoen van de serie ‘You’ op Netflix is verschenen zijn wij helemaal in de ban van de spannende verhaallijn. Joe (of Will) blijft ons verrassen met zijn gekke acties. Seizoen 2 bracht een enorme plottwist met zich mee en het einde houdt ons op het puntje van onze stoel. Ook was een belangrijk detail ons ontgaan, gelukkig wist een fan het op Twitter op te merken en het maakt Joe nog vreemder dan dat hij al was. Lees snel wat het is.

Bizarre details in ‘You’ seizoen 2

Wij hadden al een aantal bizarre details gespot in seizoen 2 van onze favoriete Netflix thriller-serie, maar één detail in ons totaal ontgaan. Een oplettende fan zag dat Joe nog steeds de laptop van Beck gebruikt. Blijkbaar kan Joe geen afstand doen van zijn slachtoffer en oude liefde. Brrrr!

View post on Twitter

 

Doorgedraaide fans

Naast het ontdekken van dit griezelige detail, zijn er ook vrouwen die Penn Badgley berichtjes sturen om de acties van Joe ook bij hun te doen. Crazy?!  Waarschijnlijk moeten we deze berichten niet te serieus nemen. Penn Badgley doet dit namelijk ook niet. 

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Getty Images | Bron: Cosmopolitan, Twitter