News

Dit zijn de eerste beelden van Temptation Island 2020

Nog iets meer dan twee weken… en dan is het weer tijd voor Temptation Island 2020. Gisteren werden de koppels bekendgemaakt en inmiddels heeft RTL ook bevestigd dat het wordt uitgezonden op de Nederlandse televisie. Yay! Wij kunnen niet wachten op de eerste aflevering. Goed nieuws, want de eerste beelden zijn inmiddels gelekt. Benieuwd? Check ze hier.

Trailer Temptation Island 2020 gelekt

‘In onze relatie zit alles echt wel goed’ en ‘Ik weet wat mijn grenzen zijn’ zijn uitspraken uit de mond van deelnemers van Temptation Island 2020. De trailer van het nieuwe seizoen is gelukt en gedeeld op de Instagrampagina van Team Tempa. In het filmpje is te zien dat de koppels eerst nog samen zijn en het volste vertrouwen in hun relatie hebben.

Kandidaten huilen bij het kampvuur

Later blijkt al snel dat ook dit seizoen vol zit met verleiding, drama en jaloezie. In de video is te zien dat een deelnemer boos op z’n kamer zit en gefrustreerd een kussen door de slaapkamer gooit. Daarna zien we een andere mannelijke kandidaat huilen. Hierna volgen beelden van het kampvuur, waar ook dit jaar de tranen weer rijkelijk vloeien. Als klap op de vuurpijl eindigt de video met een slaapkamer-shot waarin te zien is dat twee mensen seks hebben in bed. Drama time! Bekijk de video hieronder zelf:

Bekijk hier alle koppels die meedoen aan Temptation Island 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Temptation Island 2020 op tv

Temptation Island 2020 is vanaf woensdag 26 februari te zien op RTL5.

Beeld: RTL