Lifestyle

Deze influencers delen realistische foto’s op Instagram

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld van Instagram. Waar het een paar jaar geleden nog draaide om het perfecte plaatje, draait het nu steeds vaker om je imperfecties omarmen. Een aantal Instagrammers staan er om bekend dat ze regelmatig het ‘niet perfecte plaatje’ (of juist wel?) posten en dat vinden wij supertof.

Door social media is het soms moeilijk om te vergeten dat alles wat je op Instagram ziet niet de werkelijkheid weerspiegelt. Van perfect gedekte tafels met kleurrijke pokebowls en een prachtig uitzicht met de roze wolken. Niks mis mee natuurlijk, maar een beetje realiteit is soms ook wel fijn. Gelukkig zijn er steeds meer influencers die laten zien dat het niet alléén maar draait om het perfecte plaatje.

♥ Vivian Hoorn

Misschien wist je het nog niet, maar Vivian Hoorn heeft twee Instagram-accounts. Ze houdt er al fotograaf van om mooie plaatjes te delen, maar deelt ook graag foto’s uit haar dagelijks leven met het Instagram van haar alter-ego Jaqueline Timemachine. Ze showt trots haar lichaam en neemt ons met haar Insta-stories mee in de onzekerheden en struggles die ze meemaakt. Vivian inspireert veel meiden om je nergens voor te schamen en gewoon lekker jezelf te zijn. Wij zijn fan.

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

♥ Rianne Meijer

Rianne is wereldnieuws geworden door haar geweldige posts over social media vs reality. Hierin laat ze zien dat niet elke foto perfect is en dat ook zij niet altijd Instagram-waardige foto’s maakt. Verrassend om te zien en daarnaast ook een goed voorbeeld voor haar volgers.

View post on Instagram
 

♥ Miljuschka Witzenhausen

Presentatrice, tv-chef, foodwriter én cheesecake queen Miljuschka vertelt op Instagram over haar onzekerheden en geeft haar mening over het beeld dat veel influencer creeëren op Instagram niet realistisch is. Ze wil met haar ‘eerlijke’ foto’s juist laten zien dat foto’s op Instagram vaak gepolijste beelden zijn. Kinderen moeten niet opgroeien met onrealistische beelden en daar zijn we het helemaal mee eens.

View post on Instagram
 

 

♥ Joann van de Herik

Plussize-model Joann van de Herik is een ideaalbeeld voor meiden die onzeker worden van alle perfecte Victoria’s Secret lichamen. De oud-deelneemster van Curvy Supermodel laat zien dat ze als model niet perfect zijn, ook perfect is. Hier heeft ze al veel mensen mee geinspireerd en zal dat zeker blijven doen. 

 

View post on Instagram
 

Beeld: Unsplash | Bron: Instagram