Fashion

Op deze site’s shop jij de mooiste vintage designer items

Welk meisje droomt nou niet van een mooie Chanel tas of prachtige Louboutin’s om haar collectie mee aan te vullen? Ook hiervoor hoef je niet meer uit je stoel te komen want er zijn genoeg site’s waar je jouw vintage designer dream bag kan aanschaffen voor een heel prettig prijsje.

♥ Rebelle 

Oprichters Cécile Wickmann en Max Schönemann hebben ervoor gezorgd dat je de mooiste vintage designer pareltjes kan overkopen van verkopers uit verschillende Europese landen. Ook worden de producten eerst naar hun kantoor gestuurd, zodat experts kunnen checken of ze wel origineel zijn en daarna komen ze rechtstreeks jouw kant op (ook nog eens prachtig verpakt). Hoe chill is dat?!

View post on Instagram
 

♥ The Next Closet

Dit is een Nederlands bedrijf, gevestigd in hartje Amsterdam. Hun doel is om textielketen verduurzamen. Hoe tof is het om hieraan bij te dragen terwijl jij ook nog een geweldig designer item scoort? Ook maakt The Next Closet zich hard voor het bestrijden van namaakproducten, dus kan jij er zeker van zijn dat je een echte Louis Vuitton of Gucci in handen krijgt. Yay!

View post on Instagram
 

♥ Designer Vintage

Dit is een bedrijf wat al sinds 2008 bestaat en is opgericht om eco-chic te reycelen. Doordat het kopen van de tweedehands designer items bijdraagt aan een beter milieu, is dit een top deal en hoef jij je niet (enorm) schuldig te voelen als je eindelijk jouw favoriete Prada tas afrekent. Win win, toch? 

View post on Instagram
 

♥ l’Étoile Luxury Vintage​ 

De vintage desginer shop waar (bijna) alle influencers wel een post over hebben gemaakt. Het bedrijf heeft 3 vestigingen in Amsterdam maar biedt ook online hun vintage treasures aan voor heerlijke prijsjes. Als je in Amsterdam woont of toevallig een dagje gaat shoppen kan je ook even langs om te kwijlen voor de vitrines maar ze sturen het ook met liefde naar je op. 

View post on Instagram
 

Beeld: Unsplash | Bron: Instagram 

Must reads 👀