Astrologie

Deze sterrenbeelden passen het beste bij Waterman

sterrenbeelden-passen-bij-waterman

Er staat veel meer beschreven in de sterren dan jij denkt. Maar wist je dat jouw sterrenbeeld je ook vertelt welke andere sterrenbeelden er het beste bij jou passen? Dit artikel is voor alle meiden met het sterrenbeeld 'Waterman' onder ons. Deze sterrenbeelden passen het beste bij Waterman!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Bij een match tussen een Waterman en een Weegschaal vliegen de vonken ervan af. Het zal nooit saai zijn als jullie samen zijn, want jullie zitten beiden bomvol energie en enthousiasme. Plezier hebben is ontzettend belangrijk en dat is iets wat de Waterman en Weegschaal zeker hebben. Jullie delen veelal dezelfde gewoontes en opvattingen en vinden het belangrijk om ook nog veel tijd over te houden voor vrienden en familie.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Diepgaande gesprekken zijn voor jullie ontzettend belangrijk en vormen dan ook de basis van jullie succesvolle relatie. Jullie begrijpen elkaar door en door en de communicatie tussen jullie is optimaal. Toch blijft emoties uiten voor zowel de Waterman als de Tweelingen soms lastig, maar door de goede communicatie voelen jullie elkaar goed aan. Jullie hebben beiden veel vrijheid nodig en zijn dus ook in staat om elkaar deze vrijheid te geven. Van jaloezie is er in de meeste gevallen geen sprake.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Juist doordat de Leeuw en Waterman tegenpolen zijn, matchen ze erg goed. Waterman en Leeuw zijn ontzettend eigenwijs, en dat veroorzaakt geregeld discussies. Discussies waar de twee uiteindelijk een stuk sterker weer uit komen. Voor deze match geldt wel dat beide sterrenbeelden iets in moeten leveren om de relatie tot een succes te maken. Zo moet de leeuw minder bezitterig worden en moet de Waterman zich leren binden. En als dat eenmaal gelukt is, dan kan het bijna niet meer misgaan.

Beeld: the fault in our stars