Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden zijn dol op sporten

sterrenbeelden-sporten

De één is ieder weekend in de sportschool te vinden, terwijl de ander nog niet de motivatie kan vinden om van de bank af te komen. Tja, sporten is nou eenmaal niet voor iedereen weggelegd ;-) Deze drie sterrenbeelden houden het meest van sporten!

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram houd jij ervan om de leiding op je te nemen. Een groep mensen onder je hoede nemen is dan ook he-le-maal jouw ding. Daarnaast ben jij niet vies van een wedstrijdje en ben je lekker competitief. Zowel individuele sporten als groepssporten zijn dus echt voor jou weggelegd. Een potje tennis win jij met het grootste gemak, maar ook als basketballer steel je de show! De Ram is dus zeker weten één van de sterrenbeelden die het meest houdt van sporten.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier is natuurlijk één van de meest vastberaden sterrenbeelden in de dierenriem. Jouw standvastigheid is insane! Daarnaast ben jij onwijs krachtig en kun je al je energie kwijt in het sporten. De meest zware oefeningen doen met losse gewichten of zo veel mogelijk drukken op de bench press zijn jouw go to work-outs waar jij onwijs van kan genieten. Heb je een slechte dag? Dan kunnen we jou vinden in de sportschool. Ook ben jij heel goed in je balans bewaren. Een sport als gymnastiek of turnen zou dus ook heel goed bij jou passen!

Lees ook
Déze sterrenbeelden vinden het moeilijk om hun liefde te uiten

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Deze mogen we natuurlijk niet vergeten! De Leeuw staat ook in het rijtje van de sterrenbeelden die het meest houden van sporten. En dan bij voorkeur contactsporten. Denk aan boksen, of voetbal. Hierin voel jij je helemaal thuis. Daarnaast kun jij ook enorm genieten van mooie, individuele sporten. Iets als schaatsen of zwemmen zou dus ook enorm goed bij jou passen. Wat in ieder geval wel zeker is, is dat jij al je opgebouwde energie kwijt kan in het sporten. Dit is echt een manier van ontspannen voor je. En net als bij alle andere dingen die jij doet, blink je ook hierin enorm uit!

Beeld: pinterest