News

James Corden rijdt dus toch zelf tijdens Carpool Karoaoke

‘Shocking’ nieuws vorige week: er dook een video van James Corden op tijdens de opnames van zijn populaire programma Carpool Karaoke. Hierin was te zien dat zijn auto voortgetrokken werd door een vrachtwagen en James dus helemaal niet zelf rijdt! Fans waren ‘woedend’ en lieten dit maar al te graag weten via social media. De video is inmiddels al bijna 14 miljoen keer bekeken en dus vond James het wel tijd voor een reactie. Benieuwd? Lees dan snel door.

James Corden reageert in show op voorval

In een video die sinds vandaag op YouTube staat reageert James op het hele voorval. Dit doet hij, zoals we van hem gewend zijn, met de nodige portie humor. “Fake news“, begint hij zijn verweer, “De beschuldigen zijn niet waar.” Hij weet het: “It looks bad”, maar hij vervolgt dat hij áltijd zelf rijdt, behalve als hij en zijn team het te onveilig vinden. Dit was bij Justin Bieber het geval, James verdwaalde namelijk in zijn ogen :-). 

James Corden reageert met humor op kritiek

Toch kan James het niet laten om wat krantenkoppen en tweets van boze fans voor te lezen over het incident. Vol zelfspot reageert hij hierop. Hij heeft mensen nog meer laten shockeren met het feit dat hij niet zelf rijdt in zijn video’s, dan met de film ‘Cats’, die vrijwel alleen maar slechte kritieken kreeg.

James Corden bestuurt 95% van de tijd wél de auto

Alleen maar lachen en gieren is het niet: James wil namelijk duidelijk maken dat hij in het overgrote deel van de Carpool Karaoke’s gewoon zelf rijdt. 95% van de gevallen is James de chauffeur van de grote auto waarin hij bekende artiesten rondrijdt. Als reactie op verschillende tweets antwoordt hij dat de show nou eenmaal televisie is en dat niet alles echt is. Hierna doet hij nog meer ‘shocking‘ openbaringen. Hilarisch. Als de eerlijke man die hij is, kan James het niet laten een lijstje te laten zien welke artiesten hij niet zelf rondreed en welke wel. Dit laatste lijstje is opvallend langer dan de ander. Onder luidt geklap sluit hij zijn pleidooi af met een preview van het nieuwe seizoen Carpool Karaoke

Beeld: Getty Images