Celebs

Selena Gomez werd emotioneel misbruikt door Justin Bieber

In 2009 leerden Justin bieber en Selena Gomez elkaar kennen. We konden wel spreken van een knipperlichtrelatie tussen de zanger en de zangeres. Het perfecte koppel, waarvan we nooit dachten dat er een break-up aan zat te komen. Tenminste dat leek zo, want inmiddels weten we wel beter. Hoewel Bieber nu happy is met liefje Hailey, doet Selena nog even een boekje open over Justin. Ze vertelt in een interview openlijk dat ze zich emotioneel misbruikt voelde door haar ex-liefje.

‘Lose You To Love Me’

In oktober 2019 bracht Selena een opvallend nummer uit: ‘Lose You To Love Me’. Fans van Selena Gomez wisten het toen zeker, dit liedje gaat over haar ex-vriend: Justin Bieber. De teksten van het nummer zouden specifiek wijzen naar Justin. In het interview met NPR die afgelopen zondag plaatsvond, zegt ze over het liedje: “Het is geen lied vol met haat. Het is een nummer waarin staat wat ik toen graag had willen zeggen.”

Watch on YouTube

Break-up Justin Bieber en Selena Gomez

Het is al een tijdje uit tussen Selena Gomez en Justin Bieber. Er waren een hoop vertrouwenskwesties en de jonge leeftijd speelde daarnaast ook een rol. Ook al was het een aan-en-uit-relatie, de zanger en zangeres waren in die tijd onafscheidelijk. Toch deed afgelopen zondag Selena Gomez een boekje open over ex-lover Justin.

Emotioneel mishandeld door Justin 

In het interview met NPR wordt Selena namelijk gevraagd naar haar gevoelens over de periode waarin ze een relatie met Bieber had. Op de vraag of dit tot nu toe één van de moeilijkere periodes uit haar leven was, antwoordt Selena: “Nee, want ik heb er kracht uit gehaald. Het is gevaarlijk om in een slachtofferrol te blijven hangen. Ik wil niet oneerbiedig zijn, maar het voelt wel alsof ik slachtoffer was van enige mishandeling.” Daarna geeft ze toe: “Ik voel me een slachtoffer van emotioneel misbruik. Ik wil er niet de rest van mijn leven over praten, maar ik ben blij dat ik me nu weer sterk voel. Het was een moeilijke tijd en ik ben blij dat het voorbij is.”

Ook Justin Bieber was deze week groot in het nieuws. Hij barstte in tranen uit bij honderden fans. Benieuwd waarom? Lees het hier.

Bron: RTL | Beeld: Getty Images