Travel

Hotspot: in dit roze hotel in hartje Utrecht wil jij overnachten

roze-hotel-utrecht

Meidenweekend op de planning? Dan hebben wij dé locatie voor jou: The Anthony Hotel in Utrecht. Dit prachtige hotel is helemaal roze en gemaakt in een oud klooster. Dat wil je. Ook top: zet een stap buiten het hotel en je wordt omringd door de leukste winkels en gezelligste restaurantjes. Benieuwd? Lees dan snel verder.

The Anthony Hotel gelegen in voormalig klooster

The Anthony Hotel is gelegen in een antiek klooster uit 1908 wat zorgt voor prachtige ruimtes en ruime kamers. Het interieur heeft één hoofdkleur: roze! Leuk toch? The Anthony Hotel is tien minuutjes lopen van het centrale station van Utrecht en geeft je een prachtig uitzicht over de stad. Een stap buiten het hotel en je wordt omringd door gezelligheid en het moderne leven. Wat een toplocatie.

View post on Instagram
 

Prachtige ruime kamers bij The Anthony

Chill: kiezen met wie jij op een kamer gaat slapen is niet nodig. Bij The Anthony kan je namelijk ook ruimtes boeken voor vier of zes personen. Daarnaast biedt het hotel kamers, lofts en suites aan: de keuze is reuze. Allemaal even prachtig én opvallend roze. Ook voor events en meetings ben je bij The Anthony aan het juiste adres. Verjaardagen, presentaties, babyshowers, bedrijfsfeesten, een high tea of een high wine: bij The Anthony is alles mogelijk. Yay.

View post on Instagram
 

Heerlijke gerechten en signature cocktails

Nóg een voordeel aan dit prachtige hotel: ze serveren de lekkerste gerechten en mixen hun eigen cocktails. Dit mag natuurlijk niet ontbreken bij jouw meidenweekend. De gerechten worden bereid door chefs die in sterrenzaken hebben gewerkt en de cocktails gemixt door professionals. Zeker weten dat het smaakt dus.

View post on Instagram
 

Locatie The Anthony Hotel

Klinkt supertof natuurlijk, maar “eerst zien, dan geloven”, right? The Anthony Hotel vind je op de Kanaalstraat 197 in Utrecht. Ga jij met de besties die kamer boeken? Tot die tijd kan je nog verliefd naar de beelden kijken. Wat een plaatje, hè?

View post on Instagram
 

View post on Instagram