Celebs

De hond van Kendall Jenner zou een halsband moeten dragen met pinnen in zijn nek

Dierenliefhebbers zijn woest op Kendall Jenner. Zo zou ze haar hond een halsband hebben omgedaan met pinnen die in zijn nek steken. Deze ketting ‘traint’ de hond en zorgt ervoor dat hij niet aan de riem gaat trekken. Excusez moi? Volgens een dierenorganisatie wil ze alleen maar mooie Instagram-foto’s maken met het beestje.

Kendall Jenner laat hond pijnlijke halsband dragen

Als je Kendall Jenner volgt op Instagram, weet je dat ze een hondje heeft: Pyro. Het model kwam alleen vandaag in opspraak omdat ze haar schattige Dobermann (het ras van haar trouwe viervoeter) een halsband moet dragen met pinnen in zijn nek volgens The Sun. De ketting om de hals van het beestje moet er voor zorgen dat hij niet gaat trekken aan de riem.

View post on Instagram
 

Alles voor de Instagram-foto

Dierenorganisatie PETA reageert: “Dit soort kettingen zorgen voor pijn en ongemak bij de hond, wat uiteindelijk kan lijden tot fysieke en emotionele schade bij het dier.” Niet alleen dierenorganisaties reageren geschokt, maar ook fans zijn woedend: “Walgelijk dat ze haar dier traint door hem zo’n pijnlijke ketting om te doen. Ze wil alleen maar leuke Instagram-foto’s maken en denkt niet aan wat fijn of juist niet prettig is voor haar hond.”

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Must reads 👀