News

Justin Bieber barst in tranen uit bij fans: ‘Ik zou eigenlijk niet eens meer moeten leven’

Eind december maakte Justin Bieber bekend aan de slag te gaan met een nieuw album én docu-serie. Inmiddels staat zijn nieuwe plaat ‘Yummy’ al een tijdje op repeat bij ons, want van de knapperd hadden we een lange tijd niks meer gehoord. Dat kwam doordat Justin kampte met problemen. In een luistersessie gisteravond werd het hem allemaal even te veel en barstte hij in trainen uit.

Justin Bieber is terug 

Biebs is finally back. En hoé. Hij plaatste zo’n drie weken geleden op Instagram dat hij met een nieuwe single, album en een docu-serie komt. Veel fans waren daarom razend enthousiast en door het dolle heen.

In de tijd dat Justin niks van zichzelf liet horen, ging het eigenlijk helemaal niet goed met hem. Veel fans dachten dat het ging om een depressie, maar een paar weken geleden maakte hij via het social media bekend dat hij niet aan een depressie leed, maar aan de ziekte van Lyme. Het is dus niet helemaal duidelijk hoe het zit en of hij wellicht met beide te maken had. Hij deed namelijk gisteren, toen honderden fans luisterden, een bijzondere uitspraak.

View post on Instagram
 

 

“Ik zou eigenlijk niet eens meer moeten leven”

Bij het afspelen van zijn aanstaande album ‘Changes’ tijdens de luistersessie van Village Recorders begon Bieber te huilen. Dit terwijl honderden fans luisterden. Hij zei op emotionele toon: “Ik zou eigenlijk niet eens meer moeten leven” volgens Variety.

Terwijl hij zijn toespraak deed, bedankte hij iedereen die er voor hem was in de lastige tijden. Hij bedankte onder andere zijn manager Scooter Braun, die altijd voor hem klaarstond en als de dood was dat Justin bezweek aan een overdosis. Daarnaast had Biebs ook vertrouwingsissues. Volgens hem was het in ieder geval lastig om in de schijnwerpers op te groeien en dan ook nog eens in een keiharde industrie. Hierdoor had de zanger vaak moeite had met het vertrouwen van de juiste mensen.

Justin Bieber over Hailey Bieber

Ook over zijn vrouw, Hailey Bieber, die natuurlijk ook voorkomt in de nieuwe docu-serie zegt hij het volgende: “Ik hou met heel mijn hart van jou en ik ben trots op ons.” Ah… Cute! Model Hailey leverde namelijk een grote bijdrage aan de gezondheid en het geluk van de zanger. Tussen die twee zit het dus in ieder geval goed :-). 

View post on Instagram
 

Bron: Variety| Beeld: Getty Images

Must reads 👀