News

Huh?! James Corden rijdt dus helemaal niet zelf tijdens Carpool Karaoke

Kijk jij ook graag naar James Cordens YouTube-hit Carpool Karaoke? Dan was jij er waarschijnlijk ook van overtuigd dat James zelf in de auto reed, terwijl hij uit volle borst alle liedjes meezingt. We’ve got news for you: mooi niet dus. Een oplettende fan kreeg door hoe de vork in de steel zat en deelde de video op social media.

Carpool karaoke-auto wordt voortgetrokken door vrachtwagen

De betreffende video werd donderdag door een fan gedeeld op social media en leverde talloze reacties op. Op het filmpje is te zien dat de auto waarmee James altijd leek rond te rijden op extra wielen staat en wordt voortgetrokken door een vrachtwagen! Bekijk de video hieronder:

View post on Twitter

‘Woedende’ reacties van fans

De video kan rekenen op enorm veel reacties. Fans zijn woedend en voelen zich voorgelogen! Nouja, niet helemaal… de meeste reacties zijn gelukkig sarcastisch bedoeld. Hieronder een greep uit de ‘boze’ tweets van verschillende Carpool Karaoke kijkers:

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Justin Bieber waarschijnlijk in nieuwe aflevering Carpool Karaoke

Heb jij trouwens goed gekeken naar de bijrijder in het filmpje? Lijkt de persoon niet verdacht veel op Justin BieberYup, dachten wij en heel veel andere kijkers ook. Dit gevoel werd al helemaal versterkt toen James Corden gisteren hintte op een samenwerking met de hunk. Hij plaatste een foto op Instagram van hem en Justin met de tekst “Big day @justinbieber“. Zou het dan toch?

View post on Instagram
 

Bron: telegraaf.nl, superguide.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀