News

1 op de 3 Nederlanders heeft seks op de werkvloer

Dat seks op gekke plekken spannend kan zijn, daar ben je het waarschijnlijk wel mee eens. De liefde bedrijven in bed is hartstikke fijn, maar na verloop van tijd ook een tikkeltje saai. Het blijkt dat wij Nederlanders wel houden van een spannend avontuurtje buiten de slaapkamer. 1 op de 3 Nederlanders heeft zelfs weleens een avontuurtje beleefd op, jawel, de werkvloer! Wait, whát?!

1 op de 3 Nederlanders heeft seks op de werkvloer

Seks op de werkvloer: waarschijnlijk heb jij er ook weleens over gefantaseerd. Geef maar toe! Het is nu eenmaal spannend en stiekem erg fout, want je baas is er waarschijnlijk niet blij mee dat jij het tijdens werktijd wel héél warm hebt gekregen. Laat staan dat hij er enthousiast over is dat er nu voor altijd een gekke spanning hangt tussen jou en een bepaalde collega… Dat is zo een beetje vragen om roddels op de werkvloer. Toch blijft het vaak niet bij geruchten, want volgens VrouwenZaken.com, een nieuw online carrièreplatform voor vrouwen, heeft maar liefst één op de drie Nederlanders weleens gerommeld op de werkvloer. Zij voerden een nationaal onderzoek uit onder werkend Nederland en het bleek dus dat voor velen seks op de werkvloer niet bij een fantasie bleef. 

7 op de 10 werknemers fantaseert over seks op de werkvloer

Toch blijft het voor een groot deel ook juist bij fantaseren over het bespringen van die ene knappe collega. Het lijkt haast een soort bucketlist-item te zijn geworden. Uit het onderzoek kwam naar voren dat maar liefst 71% zich weleens heeft voorgesteld hoe het zou zijn om op het werk van bil te gaan. Juicy! Wordt die grens van fantasie naar werkelijkheid wél overschreden, dan gebeurt dat het vaakst op het bureau (44%). Wow! En een kwart van alle ondervraagden gaf er de voorkeur aan om van bil te gaan met haar baas. Oef, over spannende plekken voor een potje sexytime gesproken… ;-).

Bron: VrouwenZaken.com | Beeld: iStock

Must reads 👀