Films & Series

Vanaf donderdag elke week een Fifty Shades-film op televisie

Met deze koude wintermaanden kijken we graag televisie met een flinke bak popcorn. Als we het van één film spontaan warm krijgen in de winter is het Fifty Shades of Grey. Goed nieuws, want vanaf 30 januari kan jij namelijk alle films met Mr. Grey gewoon thuis vanaf de bank bekijken.

‘Dominante donderdag’ op Net5

Wegzwijmelen bij hunk ‘Christian Grey’, wie wilt dat nou niet? Heb jij de reeks van Fifty Shades nog helemaal niet kunnen kijken of wil jij gewoon nog één keer Mr. Grey in de film spotten? Dat kan, want Net5 komt binnenkort met een ‘Dominante donderdag’ en dat maar liefst drie weken lang. Lees snel verder wanneer je moet kijken.

Avondje bios op de planning staan? Dan ga je Onze Jongens In Miami ook vast geweldig vinden.

De tekst gaat onder de afbeelding door.

Fifty Shades-films

In de eerste film ‘Fifty Shades of Grey’ ontmoet studente Anastasia Steele de knappe en succesvolle zakenman: Christian Grey. Ze leert haar seksuele grenzen bij hem kennen en haar leven verandert voorgoed in haar relatie met hem. In het derde deel ‘Fifty Shades Freed‘ wordt de relatie van de twee volledig op het spel gezet. De ex van Mr. Grey komt weer terug in beeld en de voormalige baas van Ana, maakt haar het leven zuur. Ondanks alle tegenslagen, zit natuurlijk de film weer vol met seks. Dat betekent dat we Christian’s sixpack weer volop kunnen bekijken :-). 

Wanneer zijn de Fifty Shades-films op tv te zien?

Donderdag 30 januari: Fifty Shades of Grey, 20:30 uur bij Net5 
Donderdag 6 februari: Fifty Shades Darker, 20:30 uur bij Net5
Donderdag 13 februari: Fifty Shades Freed, 20:30 uur bij Net5

View post on Instagram
 

Bron: Kijk.nl, Televizier.nl | Beeld: Getty Images 

Must reads 👀