Celebs

Channing Tatum is niet langer meer single en deze vrouw is de gelukkige

We sprongen allemaal massaal een gat in de lucht toen Channing Tatum vorige maand aankondigde dat de relatie tussen hem en Jessie J. voorbij was. Helaas was het vrijgezelle leven van de acteur van korte duur, want ‘Magic Mike’ is alweer ‘off the market‘. Nooo! 

Channing Tatum is terug bij Jessie J.

Schreven wij vorige maand nog enthousiast dat Channing Tatum weer vrijgezel was, inmiddels is deze hottie dus alweer bezet. Dat enthousiasme was helaas van korte duur. Het liefdesleven van de acteur is dan ook haast niet bij te houden. De acteur is inmiddels weer van de markt en de veroorzaker daarvan is niemand minder dan zijn ex-liefje Jessie J. De twee lovebirds zijn slechts enkele weken uit elkaar, maar willen nu hun relatie dus weer nieuw leven inblazen. 

Hoe mooi het sprookje ook leek tussen Channing en Jessie, eind 2019 besloot het koppel er na een jaar een punt achter hun relatie te zetten. De twee bleven wel goede vrienden en werden regelmatig samen gespot, dus erg verrassend is het misschien niet dat de twee nu weer bij elkaar zijn. 

The ex-wife

Misschien is het maar beter ook voor Channing dat hij op liefdesgebied weer onder de pannen is, want zijn ex-vrouw Jenna Dewan heeft na hun break-up ook niet bepaald stilgezeten. Ondanks dat de ‘ Step-Up’ actrice nog niet officieel gescheiden is van de knappe Tatum, is ze inmiddels wel in verwachting van haar nieuwe vriend. Over complex gesproken 😉 
 

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images

Must reads 👀