Films & Series

Netflix-serie ‘You’ zonder voice-over Joe is nóg creepier

Jij dacht zeker dat de Netflix-serie You niet nóg creepier kon? Nou, dat heb je mis! Netflix heeft een video naar buiten gebracht waarin je fragmenten uit de serie ziet zónder voice-over van Joe. Heel erg creepy en een tikkie awkward. Benieuwd hoe dat eruitziet? Scrol dan snel door.

Let op! Dit artikel kan spoilers bevatten. 

Een hele stille Joe

Waarschijnlijk is het voor jou als trouwe You-kijker zo normaal geworden, dat je niet eens meer door hebt dat het gebeurt: de voice-over van Joe. Overal waar hij is hoor je zijn stem uitleggen wat er in zijn hoofd gebeurt en wat hij denkt. Het lijkt alsof Joe een enorm spraakzaam persoon is, maar niets is minder waar. Als we die voice-over eens wegdenken, blijkt Joe (of Will?) helemaal niet zo spraakzaam te zijn! Wist jij trouwens dat seizoen twee van You stikt van de bizarre easter eggs? Hier lees je daar alles over.

Beelden zonder voice-over van Joe

In onderstaande video die Netflix naar buiten heeft gebracht, zie je een aantal scènes uit de serie, maar dan zónder de stem van Joe. Heel awkward, want die stiltes duren wel érrrug lang. Joe wordt door de makers van de compilatie aangesproken en dat zorgt voor een hilarisch filmpje. Wellicht wel goed om te weten: acteur Penn Badgly heeft natuurlijk de opdracht gekregen om steeds lange stiltes te nemen in zijn scenes, zodat er genoeg ruimte is voor de voice-over. Zo awkward is hij in het echt dus zeker niet. Check hieronder de video:

Watch on YouTube

Bron en Beeld: Netflix

Must reads 👀