News

Gossip Girl-ster Blake Lively neemt afscheid van haar lange lokken

De knappe Blake Lively kennen we natuurlijk allemaal als Serena van der Woodsen van Gossip Girl, waar ze bekend stond om haar lange blonde lokken. Hoewel de laatste aflevering van de serie in 2012 werd uitgezonden, heeft Blake dit kapsel nooit veranderd. Tot nu… Op Instagram plaatste ze een foto waarop ze totaal onherkenbaar te zien was. Benieuwd naar de beelden? Lees dan snel door.

Het nieuwe kapsel van Blake Lively is voor een film

Blake Lively deelt op Instagram maar al te graag plaatjes die te maken hebben met haar nieuwe film The Rhythm Section. Zo ook de foto waarop ze te zien is met een kort, rondgeknipt, donkerblond kapsel. Of ze daadwerkelijk haar goudblonde, lange lokken heeft ingeruild voor deze coupe of dat het om een pruik gaat is nog niet duidelijk, maar een verandering is het zeker. 

Blake Lively oogt slonzig en verwilderd

Niet alleen Blake’s kapsel is getransformeerd, ook haar gezicht wordt flink onder handen genomen. De visagiste van de film heeft er alles aan gedaan om Blake er zo verwilderd en slonzig mogelijk uit te laten zien. Aardig gelukt, nietwaar?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively) op

The Rhythm Section

In The Rhythm Section speelt Blake Lively Stephanie Patrick, een vrouw die haar hele gezin verloor tijdens een vliegtuigongeluk. Als blijkt dat het waarschijnlijk geen ongeluk was, is ze uit op wraak. Ze vermomt zich meerdere keren en gaat zo haar vijanden te lijf. De film gaat op 31 januari in première. Bekijk hieronder alvast de trailer:

Wist je dat Riverdale’s KJ Apa ook in een nieuwe bioscoopfilm gaat spelen? Hier lees je daar alles over.

Bron: vogue.nl, rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images