Films & Series

Deze Netflix Originals komen in 2020 op Netflix

Wij houden van Netflix Originals. De afgelopen jaren heeft Netflix ons verblijd met vele fantastische films en series en ook in 2020 heeft de streamingsdienst veel voor ons in petto. Benieuwd welke Netflix Originals jij echt niet mag missen in 2020? Lees dan snel verder.

Netflix Original films in 2020

To All The Boys: PS I Love You  Een Netflix Original waar we heel erg naar uitkijken. Gelukkig is het bijna zover: 12 februari verschijnt deze film op Netflix. Hier lees je er alles over.

Watch on YouTube

The Kissing Booth 2 Yay! Het tweede deel van The Kissing Booth is in aantocht. Na een fantastische zomer samen, vertrekt Noah naar Harvard. Elle blijft achter met twijfels, haar BFF Lee en een nieuw klasgenootje Marco. Spannend. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte.

Watch on YouTube

The Prom ☆ The Prom gaat over een lesbisch tienermeisje en haar vriendin die de toegang tot prom wordt geweigerd. Het is een muzikale komediefilm gebaseerd op de gelijknamige Broadway-musical. Bekende sterren als James Corden, Meryl Streep en Nicole Kidman spelen de hoofdrollen. Dat The Prom in 2020 uitkomt is zeker, maar de exacte datum is nog niet bekend.

The Babysitter 2 ☆ Er komt een vervolg op de thriller The Babysitter met onder andere Bella Thorne. In deel twee zijn we twee jaar verder en probeert Cole zijn leven op te pakken na het voorval in deel één. Helaas denken de sekteleden daar anders over en komen ze hem een bezoekje brengen. Spannend zal de film zeker worden. Exacte releasedatum is nog niet bekend. 

Lost Girls ☆ Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en komt ergens in 2020 uit. Een moeder gaat op zoek naar haar vermiste dochter en wijst wetshandhavingsagenten op de vele onopgeloste moorden op jonge vrouwelijke sekswerkers. Heftig.

Netflix Original series in 2020

The Circle ☆ De eerste Netflix reality-competitie verscheen 1 januari op het platform. Deelnemers verblijven allemaal in een ander appartement en zien elkaar tijdens de opnames niet. Met een speciale app maken ze een account aan op social media en proberen ze influencer te worden. Niemand weet hoe de andere deelnemers er in het echt uitzien. Zijn ze zichzelf of spelen ze het spel als catfish?

Watch on YouTube

AJ and the Queen ☆ RuPaul speelt de drag queen Ruby Red in deze Netflix Original. Nadat zij door haar partner is beroofd, besluit ze haar geld weer te gaan verdienen met optredens. Hiervoor toert ze heel Amerika door in haar camper. In deze camper vindt ze ook de tienjarige AJ en ze besluit zich over haar te ontfermen. Aan humor geen gebrek in deze film, al worden ook serieuze onderwerpen aangesneden. Vanaf 10 januari te bekijken.

Watch on YouTube

Sex Education seizoen 2 ☆ Otis en Maeve zijn terug! Ze strijden tegen een chlamydia-uitbraak op school en moeten wennen aan nieuwe leerlingen en relaties. Heerlijk wegkijken deze serie. Vanaf 17 januari te bekijken op Netflix.

Watch on YouTube

Ares ☆ De allereerste Nederlandse Netflix Original. Die móét je zien. De psychologische horror wordt 17 januari gereleased op Netflix. De serie gaat over een Amsterdamse studentenvereniging vol geld, macht en demonen. Rosa treedt toe tot dit genootschap, maar weet dan nog niets van zijn duistere aard…

Watch on YouTube

Locke and Key ☆ Houd jij van enge series? Dan moet je Locke and Key zeker op je lijstje zetten. Drie broers en zussen verhuizen na de dood van hun vader terug naar zijn mysterieuze ouderlijk huis. Ze vinden er magische sleutels die hen speciale krachten geven. Deze bovennatuurlijk horror is zeker het kijken waard. 7 februari kan je ‘m checken.

Watch on YouTube

The Society seizoen 2 ☆ Whiehoe, seizoen 2 van The Society verschijnt in 2020 op Netflix. In het tweede seizoen van de spannende serie staat New Ham onder nieuw leiderschap, vinden de jongeren nieuw land en zullen Allie en Will in de problemen raken. Wij kunnen niet wachten.

Watch on YouTube

13 Reasons Why seizoen 4 ☆ Dit is het vierde en laatste seizoen van de succesvolle Netflix-serie 13 Reasons Why. De serie zal ergens in 2020 te zien zijn en volgt de leerlingen in hun laatste schooljaar, veel meer weten we (nog) niet.

Bron: tvguide.com | Beeld: Getty Images

Must reads 👀