News

Je kunt je nu met vriendinnen inschrijven voor het 30 Seconds toernooi

Tijdens een gezellig avondje met je familie of vriendinnen wordt bijna altijd wel het spel 30 Seconds uit de kast getrokken. Jullie vormen duo’s en proberen samen zoveel mogelijk woorden te raden binnen de tijd. Ben jij super verslaafd aan dit spel en vorm jij met die ene vriendin hét perfecte duo? Dan hebben wij goed nieuws. In Amsterdam vindt deze maand namelijk het 30 Seconds toernooi plaats en jij kunt hieraan meedoen! 

30 Seconds toernooi

De één speelt het spel puur voor de lol en vindt het niet erg om een potje te verliezen, terwijl de ander absoluut met de winst naar huis wil gaan aan het einde van de avond. Voor die laatste categorie is een wedstrijd bedacht. Een wedstrijd speciaal voor iedereen die bloedfanatiek is bij een potje 30 Seconds. Tijdens dit toernooi nemen teams van twee tot vier vrienden het op tegen andere teams om zoveel mogelijk potjes van twaalf minuten te winnen. Je kan bij dit toernooi zelfs kans maken op toffe prijzen. Excuse me, waar kan ik me aanmelden? Nou, lees snel verder.

Informatie over het 30 Seconds toernooi

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 25 januari van 20:00 uur tot 00:00 uur in restaurant STAN&CO in Amsterdam. Het is nog mogelijk om je aan te melden, maar dan is het wel belangrijk dat je dit op korte termijn doet. Samen met Wine&Dice is dit evenement namelijk al een keer eerder georganiseerd en toen waren er maar liefst 1,7 duizend reacties op de aankondiging. De inschrijfkosten zijn €5 per persoon.

Kun je er de 25e helaas niet bij zijn? Niet getreurd! Op 10 februari vindt er nog een tweede toernooi plaats in café De Ebeling in Amsterdam.

Andere spellen

En nog een extraatje deze avond is dat er een spelletjeskast is met meer dan 50 verschillende bordspellen. Wil je in de pauze een nieuw spel uitproberen, dan is dit dus je kans. Goed om te weten: deze  spelletjes zijn helemaal gratis :-).

Aanmelden 30 Seconds toernooi

Heb jij je vriendinnen al geappt en zijn jullie klaar voor de strijd? Mail de teamnaam en aantal teamleden met ’30 Seconds toernooi Amsterdam’ in de onderwerpregel naar info@wineanddice.nl en zet jezelf op ‘gaan’ bij het Facebook evenement. Je vindt het restaurant aan het Weesperplein 4 in Amsterdam. Good luck!

30 Seconds een beetje zat? Dit zijn de leukste spellen om te spelen tijdens een spelletjesavond met je vriendinnen.

Beeld: iStock