News

Dit restaurant organiseert een blind date diner maar dan zónder camera’s

Wil jij graag meedoen aan First Dates, maar vind je die camera’s wat spannend? Dan is dit evenement van het Mexicaanse restaurant Popocatepetl The Mexican echt iets voor jou. Zij organiseren namelijk een blind date diner, maar dan zonder camera’s. Benieuwd hoe dat gaat? Lees dan snel verder.

Blind date diner bij Popocatepetl

Popocatepetl The Mexican organiseert dit jaar een blind date diner, maar dan zónder camera’s. Op 30 januari van 18:00 tot 20:00 zullen zij de singles welkom heten in hun vestiging in Haarlem. Wil jij graag meedoen? Dat is enorm simpel: stuur een mailtje naar haarlem@popo.nl en mail later de ontvangen vragenlijst naar hetzelfde e-mailadres. Aan de hand van die vragenlijsten gaat Popocatepetl de koppels matchen. Minimaal een week van tevoren krijg jij te horen of jouw match gevonden is en hoe laat je aanwezig moet zijn. Spannend!

Romantisch diner bij kaarslicht

Eenmaal aangekomen bij het restaurant worden jij en je match begeleid naar een romantisch tafeltje met kaarslicht en kan de date beginnen. Stel elkaar de leukste vragen, staar je toekomstige liefde verliefd in de ogen óf beleef een vreselijk ongemakkelijke avond… Net echt, maar dan dus zonder camera’s. Chill toch? Na het betalen van de rekening (betaal je alles of wordt het splitten?) rest er nog maar één vraag: willen jullie elkaar nog een keertje zien? 

Deze ervaring kan je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Stap uit je comfortzone en geef jezelf (of die single vriendin) op. Succes!

Beeld: iStock