Lifestyle

Wil je volgen: deze Nederlandse modellen hebben hun eigen YouTube-kanaal

Tegenwoordig zijn er ook modellen met een YouTube-kanaal, zo heeft Negin Mirsaheli ook haar voordeel hieruit gedaan. Door met YouTube te beginnen geven ze een kijkje in hun leven en zijn we soms op de hoogte van hun carrière. Kijk snel mee, want dit zijn de leukste YouTube-kanalen van onze Nederlandse modellen. 

Dit zijn de leukste YouTube-kanalen van Nederlandse modellen

1. Romee Strijd
Het Nederlandse model Romee Strijd is bekend geworden door te lopen bij de voorheen bestaande catwalkshows van Victoria Secret Fashionshow. Ongeveer twee jaar geleden plaatste Romee haar eerste video op YouTube. Ze deelt haar workouts, tripjes naar verschillende landen en filmt achter de schermen bij Victoria Secret. Ook laat ze af en toe zien wat ze op een dag eet en ze onthult haar beautygeheimen. Per week uploadt het model een video online.

2. Doutzen Kroes
Doutzen Kroes is al heel lang een succesvol model in Nederland. Ook zij brak als model door bij de Victoria Secret Fashionshow in 2005. In 2011 mocht het model een rol spelen in de film Nova Zembla als actrice. Drie maanden geleden plaatste Doutzen haar eerste video op YouTube. Ze geeft een kijkje in haar leven door filmpjes te delen die gaan over haar garderobe, eetstijl, hoe ze eten klaarmaakt en hoe ze bijvoorbeeld haar lichaam fit houdt. 

3. Negin Mirsaheli
Negin Mirsaheli, de beste vriendin van Romee Strijd, is heel populair geworden als influencer op Instagram. Ze schiet de mooiste plaatjes en heeft zelfs haar eigen bedrijf weten op te starten: Gisou. Drie jaar geleden begon ze met haar YouTube-kanaal, waarop Negin soms vlogs plaatst, Q&A’s en af en toe een routine deelt met haar kijkers. Gek op honden? Dan moet je zeker naar haar video’s kijken, want de ‘teddy bear look a like’ Mosey Mirsalehi Stibbe komt er ook in voor :-).

4. Sanne Vloet
Op veertienjarige leeftijd werd ze al ontdekt bij Holland’s Got Talent door een modellenscout: model Sanne Vloet. Op haar achttiende ging ze echt werken op internationaal gebied. Tot 2017 liep ook zij op de catwalk van de Victoria Secret Fashionshows. Twee jaar geleden begon ze een kanaal op YouTube. Sanne: “Ik ben dol op het delen van video’s over mijn persoonlijke gezondheidsreis, fitnessroutines, wat ik als model eet, en een beetje over mij en mijn persoonlijke stijl.” Op maandag en donderdag komen haar video’s online. 

5. Jessie Jazz Vuijk
Jessie Jazz Vuijk, werd in 2015 gekozen tot Miss Nederland. Ook was ze deelneester van Expeditie Robinson 2016. Ze is ook wel de vriendin van YouTuber: Kaj Gorgels. Op YouTube is Jessie dan ook vaak te zien met hem samen. Met het kanaal begon het model in het jaar 2019. Wat er op haar kanaal te bekijken is: ‘De diepte in met’ een bekende artiest of influencer, vlogs en leuke Q&A’s. 

6. Summer de Snoo
Ja, dit meisje is pas tien jaar en heeft al een heel modellencarrière achter zich en voor zich. Ze mocht zelfs een modellencontract tekenen in de bruisende stad New York. Niet zo lang geleden is Summer ook begonnen op YouTube. Er staan nog maar zeven video’s op, waaronder een Q&A, maar er komen er vast wel meer aan de komende tijd.

Beeld: BrunoPress