News

Dit is de vriendin van rapper Snelle

Rapper Snelle is een artiest waar je al lange tijd niet meer omheen kunt. Niet alleen scoort hij monsterhit na monsterhit, ook heeft de artiest tegenwoordig zijn eigen documentaire op Netflix, en is hij eigenaar van zijn eigen Music Label. Tijd dus om je bij te praten over de vriendin van rapper snelle: Sterre Kunzler. Je weet wat ze zeggen: achter een succesvolle man staat een nog succesvollere vrouw! 

Sterre Kunzler is vriendin van rapper Snelle

Al een lange tijd waren fans van Snelle benieuwd met wie hij nou precies een relatie heeft. Maandenlang was het bekend dat hij een vriendin had, maar niemand wist om wie het ging. Tot vorig jaar, toen de rapper een foto plaatste samen met haar tijdens een romantisch tripje in Parijs. Op Instagram postte hij de foto met de tekst: “Vreselijk misdragen in Parijs. #InstaOfficial.” 

#InstaOfficial

In het bericht op Instagram tagt hij zijn vriendin Sterre Kunzler. Fans reageren heel enthousiast onder de foto: ‘Cute Couple’, ‘Awww yes’ en ‘Is je gegund’ zijn een paar van de opmerkingen.

Over Sterre Kunzler: de vriendin van rapper Snelle

Over Sterre weten we nog niet zoveel. Ze woont op dit moment in Amsterdam, en is student Food & Business aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen. In 2019-2020 volgde ze een economische minor in Barcelona. Hoe lang Snelle al een relatie heeft met Sterre is nog onbekend. Wel weten we dat hij het in ieder geval al een langere tijd geheim hield en ze alweer een tijd aan het daten zijn. Ook leerde wij Sterre beter kennen in Snelle zijn documentaire. Hier vertelde ze over de impact die de roem op hem heeft en hoe hij in het leven staat. Wij zijn super blij voor de rapper en wensen ze veel geluk samen.

Voor het eerst samen in het openbaar

In februari 2021 verscheen het koppel voor het eerst samen op de rode loper en wat zagen ze er prachtig uit.

 

View post on Instagram
 

Must reads 👀