Fashion

Kledingwinkels vrouwen Den Haag: deze winkels moet je niet overslaan

Ga jij een dagje shoppen met je moeder of vriendin in Den Haag? Wij raden je het zeker aan. Den Haag is namelijk een grote stad met veel kledingwinkels. Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar te beginnen? Wij hebben de leukste winkels voor je op een rijtje gezet, zodat jij eventueel nog genoeg tijd hebt om nog andere activiteiten te ondernemen in de bruisende stad. Lees snel verder welke jij sowieso op je lijstje moet zetten. 

Kledingwinkels vrouwen Den Haag

Natuurlijk heb je de standaard winkels zoals: Bershka, Primark, Stradivarius, ZARA, Topshop en Costes in Den Haag zitten. Maar je hebt in Den Haag ook veel boetiekjes zitten, die zeker een bezoekje waard zijn. Sla deze in ieder geval niet over:

Kledingwinkels vrouwen Den Haag: Anneke

Anneke is een tweedehandswinkel, dus wil jij duurzaam en uniek shoppen? Dan zit je hier goed. De winkel heeft hele trendy merken, maar ook normale kleding van de H&M die je kan tegenkomen. 

View post on Instagram
 

Kledingwinkels vrouwen Den Haag: House of Poems

Aan de rekken van House of Poems vind je vooral collecties met Scandinavische merken. Op zoek naar een mooie sieraad? Die kom je hier ook ongetwijfeld wel tegen, ze verkopen ook het bekende merk Anna+Nina. De collectie veranderd wekelijks. Dus wekelijks een bezoekje brengen?

View post on Instagram
 

Kledingwinkels vrouwen Den Haag: Lots of Goodies

Hier moet je echt langs als je op zoek bent naar de leukste musthaves. Ben je benieuwd naar de kleding? Op Instagram staan veel items en ze hebben ook een online webshop waar je even een kijkje kunt nemen. 

View post on Instagram
 

Kledingwinkels vrouwen Den Haag: WAUW Warenhuis

Weet je niet wat je precies wil inslaan? Bij Wauw Warenhuis hebben ze van alles wat: mode, sieraden, planten, potten en vazen en interieur. Online kan je ook een deel van de unieke collectie vinden. En nog meer goed nieuws: ze hebben er inmiddels twee winkels van in Den Haag. 

View post on Instagram
 

Kledingwinkels vrouwen Den Haag: We Are Labels

We Are Labels zit ondertussen niet alleen in Den Haag, maar is ook te vinden in de steden: Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Amstelveen en Gent. Hun collectie bestaat voornamelijk uit de onafhankelijke modemerken: Levi’s, Samsoe & Samsoe, Club Manhattan en nog vele anderen.

View post on Instagram
 

Kledingwinkels vrouwen Den Haag: Vintage Island

Vintage Island, oftewel: de hipste vintage winkel van Nederland. Ook deze winkel bevindt zich niet alleen in Den Haag, maar ook in: Utrecht, Leiden, Haarlem, Groningen en Maastricht. De meeste items zijn gedragen en komen uit de USA, Groot-Brittannië of Scandinavië. 

View post on Instagram
 

Wil je je shop dag combineren met lekker eten in Den Haag? Bekijk dit artikel voor de ultieme hotspots.

Beeld: iStock