Films & Series

Alles over Temptation Island 2020: koppels, verleiders en trailer

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf 26 februari gaat Temptation Island 2020 van start. In dit artikel lees je alles over het nieuwe seizoen. Hier lees je alles over de koppels, verleiders en de uitzenddatum en natuurlijk bekijk je hier de eerste beelden. Ben jij klaar voor een nieuw seizoen drama, seks en jaloezie?

Hier lees je alles over Temptation Island 2020. Welke koppels doen er mee? 

Temptation Island 2020 vanaf woensdag 26 februari te zien op RTL5 en Videoland

Hoewel het eerst nog even onduidelijk was of het nieuwe seizoen Temptation Island op de Nederlandse buis werd uitgezonden door seksueel overschrijdend gedrag in De Villa, bracht RTL-directeur Peter van der Vorst ons begin februari goed nieuws. Temptation Island 2020 wordt uitgezonden op RTL5. Vanaf woensdag 26 februari is Temptation Island te zien op RTL5. In de ochtend is de aflevering al online te bekijken op Videoland. Klik hier voor de eerste beelden.

Temptation Island 2020 heeft nieuwe spelregels

In de promo die het Belgische VIJF naar buiten heeft gebracht, is te lezen dat Temptation Island 2020 ‘nieuwe regels’ heeft. Welke regels dat precies zijn, is nog niet bekend. Wellicht heeft het iets te maken met het feit dat er vijf koppels meedoen in plaats van de gebruikelijke vier? Check hieronder de promo.

Deze koppels doen mee aan Temptation Island 2020

Hieronder vind je alle namen en Instagram-accounts van de deelnemende koppels. Deze namen zijn uitgelekt door het welbekende Team Tempa. Meer informatie over de koppels lees je hier. Opvallend: er doen dit jaar geen vier, maar vijf koppels mee met Temptation Island 2020. 

Update: imiddels zijn alle koppels van Temptation Island 2020 officieel bekend gemaakt. Check hier welke koppels de ultieme relatietest aangaan.

Christian (28) en Angela (26)

Het eerste koppel dat meedoet aan Temptation Island is Christian en Angela. Dit Vlaamse stelletje is al een hele poos samen, acht jaar maar liefst! Ook wonen ze al zeven jaar samen. Toch is dat niet voldoende voor Angela, want de Vlaamse heeft geen vertrouwen in mannen en dat maakt haar super jaloers. Temptation Island 2020 wordt dus dé plek waar ze erachter gaat komen of haar liefje Christian haar wel trouw is. Wij wensen haar veel succes…

 

Gianni (27) en Melissa (23)

Deze lovebirds kennen elkaar pas een jaartje, maar woonden al vrijwel direct samen. Er is alleen één klein dingetje. Melissa vertrouwt Gianni niet ergen die jaloezie heeft gevolgen voor haar relatie. Niet geheel onterecht, want Gianni is al een keer vreemd gegaan. Aan Gianni de taak om het vertrouwen van Melissa terug te winnen. Het koppel ziet Temptation Island 2020 als de ideale plek daarvoor. Alright

Arda (26) en Elke (26)

Arda en Elke zijn nu één jaar samen, maar nemen na drie maanden al het besluit samen te gaan wonen. Elke staat bekend als een echt feestbeest en dat vindt Arda niet zo prettig. Hij hoopt dan ook dat ze zichzelf in kan houden met alle drankjes die ze op het eiland tot haar beschikking heeft. Mocht het stel heelhuids Temptation Island 2020 uitkomen, dan willen de twee in de toekomst graag trouwen. Arda heeft Elke zelfs al een beloftering gegeven. To be continued. 
 

 

Karim (23) en Roshina (27)

Roshina en Karim zijn stapelverliefd, maar het wil hen maar niet lukken om een stabiele relatie op te bouwen. Het stel hoopt dat op Temptation Island 2020 wél te bereiken. Het duo is al bijna drie jaar samen, maar hun relatie verloopt niet echt vlekkeloos. Karim heeft in het verleden wel eens een scheve schaats gereden en daardoor is het voor Roshina haast onmogelijk geworden om hem nog te vertrouwen. Daarbij komt dat Roshina haar lief ook meerdere malen betrapte op het swipen en kletsen via datingsapps. Wij zijn héél benieuwd hoe dit voor de twee gaat aflopen… 

Verleiders Temptation Island 2020

Welke verleiders en verleidsters het de kandidaten dit jaar moeilijk gaan maken is nog niet bekend. Wel gaan er verschilllende roddels. Zo zou volgens Shownieuws de Amsterdammmer Jair de Rijp meedoen. Wij houden je natuurlijk op de hoogte.

Annelien en Rick presenteren Temptation Island 2020

Lekker oud en vertrouwd: ook Temptation Island 2020 wordt gepresenteerd door Annelien en Rick. De Belgische Annelien zal zich zoals altijd bezighouden met de meiden en Rick bezoekt de mannen. Benieuwd wat de twee in hun vrije tijd op het eiland doen? Dat lees je hier.

Temptation Island 2020 presentatoren

Eerste beelden Temptation Island 2020

‘In onze relatie zit alles echt wel goed’ en ‘Ik weet wat mijn grenzen zijn’ zijn uitspraken uit de mond van deelnemers van Temptation Island 2020. De trailer van het nieuwe seizoen is gelukt en gedeeld op de Instagrampagina van Team Tempa. In het filmpje is te zien dat de koppels eerst nog samen zijn en het volste vertrouwen in hun relatie hebben.

View post on Instagram
 

Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL