Films & Series

Netflix films: Mamma Mia!

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar Netflix viert het met een heleboel nieuwe films. Zo ook Mamma Mia! Zet het geluid maar lekker hard en zing keihard mee met alle Abba-liedjes. 

Netflix filmtip: Mamma Mia!
Om het nieuwe jaar goed in te luiden heeft Netflix allemaal nieuwe films en series toegevoegd. Zo ook de film Mamma Mia!. Een heerlijke film die zich afspeelt op een Grieks eiland. Voor Sophie’s bruiloft heeft Sophie haar mogelijke drie vaders uitgenodigd, zonder dat haar moeder Donna het weet. Sophie wil weten wie haar vader is en wie haar naar het altaar brengt. Dit zorgt voor een hectische dag net voor de bruiloft. 

Mamma Mia! is een heerlijke vrolijke film met Abba-liedjes en een hele goede cast. Zo wordt Sophie gespeeld door Amanda Seyfried en haar moeder Donna door Meryl Streep. Heb je de film al te vaak gezien? Check dan de Netflix filmtip van vorige week

Watch on YouTube

Beeld: iStock