Celebs

Zo ziet rapper Brace er nu uit


“Moppie moppie moppie, ik vind je helemaal toppie” Ken je deze hit nog? Dit lekkere nummertje is natuurlijk niemand minder dan Lange Frans, Baas B én Brace. Juist Brace is een beetje op de achtergrond graakt. Ben je benieuwd hoe het met deze Moppie-zanger gaat? Lees dan snel verder.

Brace scoorde op jonge leeftijd al enorme hits, hierdoor kreeg hij veel aandacht. Die bekendheid was voor the young Brace een echte droom. Alleen, hoe ga je om met fame? Hij was een jongen van de straat, die het opeens helemaal had gemaakt. Deze omslag zorgde ervoor dat hij op het foute pad kwam. In 2013 belande Brace in de gevangenis voor zijn aandeel in een ontvoering. Wow. Toen de zanger na een jaar de gevangenis mocht verlaten, belandde hij in een totaal nieuwe wereld. Niet alleen omdat niemand meer iets met hem te maken wilde hebben, maar ook omdat er enorm veel is veranderd in de tijd dat Brace vast zat. Brace: “ik was een jaar weg, maar het leek alsof ik tien jaar weg was geweest. De muziek was veranderd, er was Spotify, er was social media. Ik moest mezelf opnieuw vinden. 


Brace is back 

We zijn alweer een tijdje verder en gelukkig gaat het nu erg goed met Brace. In 2017 deed hij mee aan het programma Beste Zangers en was hij te zien in het programma Expeditie Robinson. We loved it. In 2018 stond Brace in de ring voor het programma Boxing Stars. Ook roastte hij zijn vriend Ali B tijdens The Roast Of Ali B en zong de sterren van de hemel in het programma Het Mooiste Liedje. Brace is enorm blij dat hij zijn leven weer onder controle heeft. Hij brengt dan ook regelmatig nieuwe muziek uit. Check hieronder zijn nieuwe nummer ‘wees niet bang’.

Bron: funx.nlBeeld: Brunopress