Lifestyle

Zo groot is de kans dat je de hoofdprijs wint in de Staatsloterij

hoofdprijs-staatsloterij

Je doet mee aan de Staatsloterij en hoopt ieder jaar op geluk. Je kijkt er naar uit om eindelijk een paar miljoen naar binnen te slepen, zodat jij straks een échte multimiljonair bent. Wiens droom is dit niet? Helaas is dit niet altijd even makkelijk. Wat wij je nu gaan vertellen maakt het er ook niet fijner op, want hoe groot is de kans dat jij de loterij wint? Wij vertellen je het in dit artikel.

Hoofdprijs Staatsloterij

We willen het allemaal wel: De Staatsloterij winnen, zodat je nooit meer hoeft te werken. Je koopt een lot en ondertussen bedenk jij welke activiteiten jij het geld aan uit gaat geven. Mmm… wat gaat het worden? Een mooie auto? Een villa aan het strand of misschien wel een vakantie(s) naar het geweldige Bali. Je weet het even niet. Nadat je het lot hebt gekocht wacht jij sowieso in spanning af. Misschien win jij wel de hoofdprijs?

Lees ook:
De grootste kans om een date te scoren heb je hier

Hoe groot de kans is dat jij de loterij wint

Wij zeggen je alvast: It’s too good to be true. Mocht je even geen geld hebben en heb je al je hoop op het winnen van de miljoenen gevestigd? Don’t. De kans dat jij de Oudejaarsloterij wint is namelijk: 0,00002%. Bizar hé? Wij hebben ook nog de kansen van de andere loterijen voor je op een rijtje gezet:

Postcode Loterij: 1 op 245.000
Vriendenloterij: 1 op 510.000
Miljoenenspel: 1 op 1,12 miljoen
Staatsloterij: 1 op 2,7 miljoen
De Lotto: 1 op 49 miljoen

Wil jij toch de gok wagen dit jaar? De grootste kans dat je de hoofdprijs wint is bij de Bankgiro Loterij. Deze kans is namelijk 1 op 83.000. Heb jij de hoop al opgegeven na dit artikel? Dat hoeft niet! Wij hebben nog een aantal tips voor je, zodat de winkans groter wordt.

Wij wensen je in ieder geval good luck!

Beeld: pinterest