News

Famke Louise komt met eigen kledinglijn

Voor de fans van Famke Louise hebben wij goed nieuws. De powergirl komt namelijk met een eigen kledinglijn. Model, vlogster en rapper, alsof ze nog niet druk genoeg is, is ze sindskort ook fashion designer. Hoe cool is dat? Ze maakte het bericht bekend op haar Instagram. 

FL by Famke 

Model, vlogster en rapper en sinds kort ook een echte fashion designer. ‘FL by Famke’ gaat de eerste nieuwe kledinglijn van Famke Louise heten. De zangeres postte zelf een bericht op haar Instagram: “The word is out!! Niet het type om stil te staan, want m’n eigen kledinglijn komt er aan! En het is LIT.”

Maar niet alleen komt Famke met een kledinglijn, ze maakt nog iets bekend op haar Instagram: “Als cherry on top! heeft Videoland er een docu over gemaakt hoe dit tot stand is gekomen, 9 januari is de release! Keep you posted.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Nieuwe docu ‘Fashion Girl’ op Videoland

Er komt dus een tweede documentaire over Famke Louise. Dit keer niet over haar persoonlijke leven, maar hoe haar kledinglijn tot stand is gekomen. In januari zal op de website haar kledingcollectie komen. Je moet dus nog eventjes wachten voordat je de items kan zien en scoren. Wel kan je je alvast aanmelden op de site voor notificaties, zo weet jij precies wanneer de kleding online te verkrijgen is.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Al eerder lanceerde Famke samen met FEBO een kledinglijn. Benieuwd hoe die er uit zag? Kijk dan hier

Beeld: BrunoPress