Celebs

Channing Tatum is wéér vrijgezel

Channing Tatum kennen we natuurlijk allemaal van de film ‘Magic Mike’. Vorig jaar kreeg de hunk een relatie met de beroemde zangeres Jessie J. Het leek allemaal goed te gaan: hij woonde haar concerten bij en de twee werden vaak samen gespot. Nu heeft het stelletje toch een punt achter hun relatie gezet. Jammer voor Channing, maar goed nieuws voor de dames… Channing is weer terug op de markt en het jachtseizoen is geopend.

Voorgaande relatie Channing Tatum

Voor Jessie J ‘in the picture’ kwam voor Channing, had hij een relatie met Jenna Dewan, daarmee heeft de acteur ook een dochter. De twee leerden elkaar kennen bij de ‘Step Up’-film. Jenna is inmiddels in verwachting van haar huidige vriend. Ondanks de break-up zijn Channing en Jenna zijn nog steeds niet officieel gescheiden.

channing tatum

Relatie met Jessie J

Een paar maanden later kreeg de hunk een relatie met de beroemde zangeres Jessie J, maar de relatie blijkt nu toch niet lang te duren. Us Weekly zegt zelfs dat de twee al een maand uit elkaar zijn. “Ze zijn nog steeds heel hecht en blijven goede vrienden.” Voor de vrijgezelle ladies dus goed nieuws: Channing Tatum is niet meer bezet :-).

Benieuwd naar de Nederlandse versie van Magic Mike? Kijk dan dit artikel. 

Channing Tatum en Jessie JBron: UsWeekly.com, Telegraaf.nl | Beeld: BrunoPress