Films & Series

Deze 10 films en series wil je zien op Disney Plus

Disney Plus timmert flink aan de weg en wekelijks verschijnen er gloednieuwe titels op de nieuwe streamingsdienst. Via deze link probeer je het gratis en kun je al jouw favo series en films bingen. Benieuwd wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Check dan hieronder onze favorieten die je niet mag overslaan. Popcorn erbij en bingen maar!

disney plus

Into the Unkown: Making Frozen 2

In deze meerdelige documentaire krijg je een exclusief inkijkje in the making of de razendpopulaire film Frozen deel 2. De acteurs, producenten en het muziekteam wordt op de voet gevolgd en je komt dingen over jouw favoriete film te weten die je nog niet wist. Kortom, kijken!

The Lion King

Nog nooit bracht een film zoveel geld op als deze remake van The Lion King. En niet zonder reden, want in deze remake schittert het welbekende verhaal verteld door stemmen van Beyoncé en Seth Rogen. Voor wie nog een opfrisser kan gebruiken: het verhaal vertelt het avontuur van het jonge leeuwenjong Simba die het opneemt tegen zijn boze oom Scar. De liedjes, de stemmen, de nostalgie, alles is perfect. Binnenkort te zien op Disney Plus!

High School Musical: The Series

Je kunt op Disney Plus niet alleen de klassieke en nieuwe Disneyfilms zien. Daarnaast maken ze ook unieke content die je nergens anders kunt bekijken. Ben je fan van High School Musical? Dan is deze serie echt jouw ding. De 10 aflevering tellende serie neemt je weer mee naar het originele East High en ook de verhaallijnen nemen je weer helemaal mee naar toen. Kortom, deze binge in één klap weg!

The Parent Trap

De 80s en 90s kids onder ons zullen een gat in de lucht springen dat je ook deze parel op Disney Plus kunt zien! Het was Lindsay Lohans filmdebuut en ze speelde direct een dubbelrol. Je moet het maar kunnen! De identieke tweeling Annie en Hallie weten niet van elkaars bestaan af, totdat ze elkaar per toeval tegenkomen op een zomerkamp. En dan is het kattenkwaad geblazen…

Dumbo

Deze remake van je lievelingsolifant Dumbo is ook een echte aanrader op Disney Plus. In tegenstelling tot de animatiefilm uit 1941, wordt deze film meer gericht op het menselijke aspect rondom het circus. Hier geen pratende dieren of behulpzame muis die Dombo overal doorheen loodst. Wél zit deze tranentrekker vol nostalgie en vrolijke vliegscènes. En dat is ook wat waard! Liever wél pratende dieren zien? Dan zet je gewoon de klassieker uit 1941 aan, die ook op Disney Plus te vinden is. Het is nog even wachten op de remake, maar hij zal binnenkort op Disney Plus verschijnen!

Maleficent

Maleficent vertelt het verhaal van Charles Perraults sprookje La Belle Au Bois Dormant (of gewoon, Doornroosje), maar dan vanuit het standpunt van de boze heks. Ze wordt gespeeld door Angelina Jolie en dat is al genoeg reden om de klassieker te bekijken! Geen reboot van de oude film, maar een volledig nieuwe insteek. Heel mooi om naar te kijken en bonus: je kunt daarna direct Maleficent 2 in de bios gaan bekijken!.

Lizzie McGuire

Lizzie was iedereens held in de 00s. In de Amerikaanse komedieserie speelt Hillary Duff Lizzie, die er alles aan doet om high school te overleven. Met haar vrienden David en Miranda beleeft ze avonturen op school waar we ons allemaal wel in kunnen herkennen. Binge de hele serie terug op Disney Plus!

Aladin

Aladin, wie kent hem niet. De straatjongen maakte de stad Agrabah in 1992 al onveilig. In deze remake uit 2019 steelt hij nog steeds samen met zijn aap Abu om te kunnen leven. Ook in deze film redt hij prinses Jasmine nadat zij haar paleis had verlaten om op straat het gewone leven te ontdekken. Het sfeertje, de liedjes, je voelt je weer even helemaal kind. Kortom, een echte aanrader en binnenkort te zien op Disney Plus.

Love, Simon

Omdat we fan zijn van romantische komedies, kan Love, Simon ook echt niet ontbreken op jouw binge watch lijst. Simon Spier is een homoseksuele tiener die nog op de middelbare school zit. Hij is hecht met zijn familie en vrienden, maar nog niet uit de kast gekomen. Hij begint een e-mailrelatie met een andere jongen onder een pseudoniem ‘Jacques’. Maar hun e-mailrelatie wordt ontdekt door een andere leerling van school en dat pakt niet zo heel goed uit voor Simon…

Beauty and the Beast

Emma Watson speelt de hoofdrol in deze remake van Beauty and the Beast. Dat is op zichzelf al genoeg reden om de film te zien. De film is magisch en past perfect binnen de nieuwe koers van Disney. De liedjes, het levende meubilair en de romantiek brengt je in de echte Disneywereld. Heerlijk om naar te kijken!

Probeer het nu gratis!

Benieuwd op Disney Plus iets voor jou is? Via deze link kun je het een week lang gratis proberen. Daarna kost het abonnement € 6,99 per maand. Vind je het niks? Dan zeg je het gewoon weer op! Dit kan op ieder moment, dus je zit nergens aan vast. Elke vrijdag wordt er nieuw materiaal toegevoegd aan de database. Je raakt dus nooit uitgekeken. Veel plezier!