Astrologie

Dit sterrenbeeld heeft de meeste kans om vreemd te gaan

sterrenbeeld-vreemdgaan

Met enkel een sterrenbeeld kan je al heel veel over iemand te weten komen. Wat iemands grootste onzekerheden zijn of welk huisdier het beste bij hem of haar past bijvoorbeeld. Uit nieuwe cijfers blijkt nu zelfs dat je aan de hand van iemands sterrenbeeld kan voorspellen hoe groot de kans is dat diegene vreemd gaat. Benieuwd welk sterrenbeeld de meeste kans heeft om vreemd te gaan? Lees dan snel verder.

Steenbokken gaan het vaakst vreemd

IllicitEncounters.com is een datingsite speciaal voor buitenechtelijke relaties. De site heeft 180.000 van hun leden bevraagd en hieruit de conclusie getrokken dat je het sterrenbeeld van jouw lover kan gebruiken om te achterhalen hoe trouw hij of zij zal blijven. Date jij een Steenbok? Dan hebben we slecht nieuws voor je: maar liefst 16 procent van alle cheaters is een Steenbok. Deze personen geboren tussen 22 december en 20 januari hebben daarmee het sterrenbeeld dat de grootste kans heeft om vreemd te gaan.

Een verklaring hiervoor kan zijn dat Steenbokken erg praktisch zijn. Wanneer de relatie van dit sterrenbeeld niet goed zit, gaat hij of zij het geluk ergens anders zoeken. Hier komt het praktische om de hoek kijken: een Steenbok heeft geen moeite zijn of haar relatie en affaire gescheiden te houden én kan goed geheimen bewaren, hierdoor wordt de Steenbok bijna nooit betrapt. Op de tweede plaats komen de tussen 23 september en 22 oktober geboren Weegschalen, zij maken 13 procent van alle cheaters uit.

Boogschutters zijn trouw

Heb jij liever een lover die je wel trouw blijft? Dan kan je volgens de cijfers van IllicitEncounters.com het best voor een Boogschutter gaan. Deze personen zijn geboren tussen 23 november en 22 december en maken maar 4 procent van alle cheaters uit. Boogschutters zijn fel en onafhankelijk. Als zij een relatie aangaan, zijn ze hier trouw aan. Hoewel dit sterrenbeeld altijd op zoek is naar seks, liefde en relaties, is hij eerder geneigd om uit een ongelukkige relatie te stappen, dan het plezier in een affaire te zoeken. Benieuwd naar de andere sterrenbeelden en hun percentage? Die vind je hieronder:

Steenbok 16%
Weegschaal 13%
Kreeft 11%
Stier 9%
Tweeling 8%
Leeuw 8%
Schorpioen 8%
Ram 7%
Maagd 6%
Vissen 5%
Waterman 5%
Boogschutter 4%

Leeuwen worden het vaakst bedrogen

We weten nu welke sterrenbeelden het meest waarschijnlijk vreemd zullen gaan, maar wie bedriegen ze dan? Sorry, Leeuwen, maar helaas worden jullie het vaakst bedrogen. 14 procent van de cheaters bedriegt een Leeuw. Sad.

Beeld: You