News

Dit is de nieuwe vriendin van Temptation Island’s Sidney Bout

Als je Temptation Island hebt gekeken dat weet je dat Demi en Sidney als stelletje zijn vertrokken van het eiland. Toch zijn ze een tijdje geleden uit elkaar gegaan, nadat Demi Sidney betrapte met een ander. Inmiddels leiden ze allebei hun eigen leventje en heeft Sidney zelfs een nieuwe vriendin. Benieuwd wie zijn nieuwe lover is? Kijk dan snel verder.

Rowan is de nieuwe vriendin van Temptation Island’s Sidney

De nieuwe vriendin van Temptation Island-kandidaat Sidney Bout is Rowan Bakkum. Zijn nieuwe liefje heeft een foto van hun samen geplaatst op Instagram. Er staat zelfs al een hartje met zijn naam erachter in het account van Rowan. Dat betekent dus dat de relatie wel degelijk al officieel is. Op Instagram zien de twee er in ieder geval gelukkig uit. 

Rowan Instagram-account

Rowan en Sidney

Break-up Sidney en Demi Temptation Island

Tijdens Temptation Island had Sidney het erg moeilijk om de verleiding van de verleidsters te weerstaan. Als Sidney had gedronken was hij er niet helemaal bij en gedroeg hij zich anders. De twee hadden het ondanks deze acties het nog lang uitgehouden na het programma, totdat Demi Sidney betrapte met een ander meisje in bed. Toen was het definitief over. Demi filmde het hele incident en al snel stond dit filmpje online. Betrapt! Het is overigens niet bekend of Rowan ook degene was waarmee Sidney het bed deelde. 

Reactie van Demi op de relatie

Met Demi ging het voor de nieuwe relatie van Sidney met Rowan nog goed. Lees hier hoe het met haar ging. We zijn natuurlijk benieuwd hoe zij op de nieuwe lover van Sidney gaat reageren. 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀