Lifestyle

Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor vrouwen om op je verlanglijstje te zetten

Een cadeautje geven is heel leuk, maar het uitzoeken ervan kan een lastig karwei zijn. Wat willen vrouwen nou het liefst krijgen van de kerstman? Lastig. Om jou een urenlang durende zoektocht te besparen, heeft Girlscene uitgezocht welke kerstcadeaus vrouwen het liefst krijgen. Meelezende mannen: letten jullie even op? 😉

Kerstcadeaus voor vrouwen ☆ Parfum

Een beetje voor de hand liggend, maar je zit altijd goed met een lekker parfum. Een vrouw kan toch nooit genoeg geurtjes hebben? Een nieuwe parfum in een mooie flacon doet het altijd goed voor op de kaptafel. Vrouwen vinden het heerlijk om een nieuw geurtje te ontvangen tijdens de feestdagen, promised. Het maakt niet uit hoeveel we er al hebben, er kan er altijd nog wel eentje bij. Dus mannen: laat je adviseren en vindt het perfecte luchtje voor haar. Succes!

cadeaus voor vrouwen

Kerstcadeaus voor vrouwen ☆ Sieraden

“Diamonds are a girl’s best friend.” Vrouwen houden van sieraden en vinden het geweldig een mooie ketting of leuke oorbellen te krijgen. Alleen al de gedachte dat iemand zoveel moeite heeft gedaan om iets uit te zoeken wat écht bij ons past, daar word je toch blij van?! Weet je niet zo goed wat ze leuk vindt? We got you. Op de Girlscene redactie worden wij helemaal wild van de 14 karaat gouden sieraden van Isabel Bernard. Voor de meelezende mannen: take some notes, want de gouden beauties van deze lijn zijn hartstikke tijdloos. Zo kunnen wij extra lang genieten van een mooie eyecatcher om onze vingers, pols of nek. Succes gegarandeerd.

View post on Instagram
 

Kerstcadeaus voor vrouwen ☆ Boek

Lezen is ontzettend leuk én hartstikke goed voor je. Lezen vergroot namelijk je woordenschat, vermindert stress en traint je kortetermijngeheugen. Een boek is dus altijd een goed cadeau voor onder de kerstboom. Ga je voor een inspirerend boek, een thriller of een kookboek? De keuze is aan jou.

Kerstcadeaus voor vrouwen Luxe geurkaarsen

Iedere vrouw of meisje heeft een obsessie met geurkaarsen, we can’t deny. Zelfs als we in de winkel op zoek zijn naar iets dat niets met geurkaarsen te maken heeft, komen we op de een of andere manier toch altijd weer thuis met een nieuwe kaars. Of meerdere kaarsen, oeps. Het is dan ook een perfect kerstcadeau en helemaal aan te passen aan jouw budget. 

cadeaus voor vrouwen

Kerstcadeaus voor vrouwen ☆ Huissokken

Met deze lage temperaturen zijn koude voeten eerder regel dan uitzondering. Dit is dan ook de reden waarom vrouwen graag warme huissokken als cadeautje willen. Hoe gekker, hoe beter: de sokken worden toch alleen maar in huis gedragen. Wedden dat ze de sokken na het uitpakken gelijk aantrekt?

Kerstcadeaus voor vrouwen ☆ Mok

Warme dranken zijn een must in de winter. Dit moet natuurlijk gedronken worden uit een prachtige mok: hét perfecte cadeau voor onder de boom. Ga niet voor een simpel kleurtje, pak uit! Winkels en webshops staan vol met de gekste, mooiste en opvallendste mokken. Zoek de allerleukste uit, dit wordt ongetwijfeld haar lievelingsmok.

Kerstcadeaus voor vrouwen ☆ Ingelijste foto

Vrouwen houden van persoonlijke cadeaus, daarom is een ingelijste foto ook zo leuk om te geven. Laat jullie mooiste foto afdrukken en zoek hier een leuke lijst bij. Een lieve boodschap erbij en jij hebt het leukste cadeau van de avond. Simpel, cheap en megaleuk.