Travel

Je kunt dus overnachten in een écht Candy Cane House in Londen

Vooral tijdens de feestdagen krijgen we geen genoeg van zoetigheid. Van kerstkransjes tot candy canes. Ben jij een echte zoetekauw? Dan hebben wij iets gevonden en je gaat het geweldig vinden. Er bestaat namelijk een candy cane house gemaakt van snoepgeod. Lees snel verder hoe jij dit verblijf boekt.

Candy Cane House: een huis van snoepgoed

We zijn de standaard hotelkamers wel een beetje zat daarom is het tijd voor verandering: hello Candy Cane House. Met deze ongelofelijke accommodatie, worden de feestdagen écht een feest. Speciaal voor de feestdagen is het huis Candy Cane House gebouwd. Alleen door de naam wil je al hierheen, toch? Degene die in het huis verblijven, hebben een magische nacht omringd door snoepgoed, chocola, peperkoek en nog veel meer lekkers. Wakker worden met zoetwaren? Pardon… Is dit een droom die uitkomt? 

Bij aankomst zie je al de gevel die volledig opgevuld is met snoep. Je kan al gelijk beginnen met het knabbelen aan de kerstkrans van de deur. Eenmaal binnen in de Candy Lounge kun je genieten van een selectie aan lekkernijen. De muren zijn van snoepgoed en er staat zelfs een suikerspinboom met eetbare kerstballen en zuurstokken. Wow!

Kamer van Snoep

Ginger-Breadroom en de Coco Kitchen

Via een trap kom je in de Ginger-Breadroom. Je bed is omringd met dennenbomen met dennenappels gevuld met chocola. Vervolgens ga je naar de ‘Coco-Kitchen’: een kamer van chocola, waar de karamel en chocolade van de muur druipt en met grote bonbons die voor het raam hangen. 

Chocolade keuken

Candy Cane House verblijven

Wil je het huis boeken? Het Candy Cane House is exclusief te boeken via Booking.com. Het huis staat in het centrum van de Londense Wijk SoHo en ligt aan de beroemde winkelstraat Oxford Street. De kamers zijn geschikt voor twee personen en je mag er helaas ook maar twee nachten verblijven, maar deze dagen zijn wel genoeg om al het zoetigheid op te eten. Zorg wel dat er wat overblijft van het huis ;-).

Bron: Booking.com, Metro.co.uk | Beeld: iStock, Booking.com