Beauty

bareMinerals is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

Ben jij dol op Amerikaanse beautyproducten en shop jij het liefst je hele beautystash in de USA? Dan hebben wij goed nieuws! Deze producten zorgen er niet alleen voor dat je er goed uit ziet, maar zijn ook tegelijk goed voor je huid. Benieuwd om welk merk het gaat? Lees dan snel verder.

Amerikaanse make-up merk ‘bareMinerals’

Het Amerikaanse make-upmerk bareMinerals komt naar Nederland. Heb jij een gevoelige huid? Dan is dit make-upmerk ook zeker voor jou geschikt. Het merk heeft huidverzoringsproducten en make-upproducten die tegelijkertijd ook goed voor de huid zijn. Super fijn! De schone en eerlijke ingrediënten die in de producten zitten, maken het merk uniek. bareMinerals is namelijk 100% dierproefvrij en vrij van schadelijke chemicaliën, parabenen en palmolie. Yay!

Het liefje van Justin Bieber, Hailey Bieber, is de ambassadeur van het make-up- en skincaremerk en zegt onder andere: “Clean beauty in all its forms is important to me and I love the fact that bareMinerals can deliver on this promise and still create products that are amazing for skin.”

View post on Instagram
 

Wanneer is bareMinerals verkrijgbaar in Nederland?

bareMinerals is vanaf nu exclusief online verkrijgbaar op Douglas.nl en zal vanaf het voorjaar 2020 ook exclusief verkrijgbaar zijn in een geselecteerd aantal Douglas-filialen in Nederland. Leuk cadeautje voor de feestdagen misschien ;-)? Wij hebben wat producten van bareMinerals voor je op een rijtje gezet:

Dagcreme bareMinerals

Moisturizer | €32,65

Lippenstift rood

BAREPRO Lipstick | €24,48

Glow highlighter

GLOW Highligjter | €32,65

Oogschaduw palet

Bounce & Blur Eye Eyeshadow Palette | €30,60

Mascara bareMinerals

Mascara Mega Volume | €24,48

Gezichtsmasker bareMinerals

Gezichtsmasker | €40,17

Beeld: iStock