News

Hunkemöller verkoopt nu deze té schattige matching onesies voor jou en je hond

Er is niets lekkerder dan thuiskomen, je onesie aantrekken en languit liggen op de bank. Onesies zijn nou eenmaal een perfecte uitvinding: een fluffy dekentje, maar dan zit je er helemaal ingepakt. Dit gun je jezelf, maar ook je hond mag geen kou lijden deze winter. Bij de Hunkemöller koop je daarom onesies voor jou en voor je hond. En alsof alleen dat nieuws nog niet goed genoeg was: de onesies matchen ook nog eens! Twinning is winning, dit moeten we hebben.

Matching onesies voor jou en je hond

Zie je het al voor je? Samen met je trouwe viervoeter op de bank met de meest schattige outfits ooit? Het maakt niet uit hoe groot je hond is, want ook daar is rekening mee gehouden. De onesies voor honden zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Hunkemöller legt op de website uit welke maat geschikt is voor welk soort hond:

‘Maat S is speciaal voor kleine honden, zoals een Franse Bulldog, Boston Terrier of een Bichon Frise, en is 28 centimeter over de rug gemeten. Maat M heeft een ruglengte van 35 centimeter en is daarom geschikt voor Beagles, Schotste Terrier, of Dwergschnauzers. De grootste maat is maal L met een ruglengte van 39 centimeter. Maat L is geschikt voor Boxers, Bulldogs, Cockerspaniels, of een Shar-Pei’ beschrijft de winkelketen op de website. Voor iedere hond wat wils dus.

Onesie Fleece Rendier | 39.99

Onesie Leopard | 39.99

Ben jij nou helemaal om en kun jij niet wachten om jezelf en je hond in een van de leuke pakkies te hijsen? Wees er dan snel bij, want ze zijn limited edition! Je koopt de onesie voor je hond voor €17,99 en de onesie voor jezelf kost €39,99. 

 
Beeld: Hunkemöller

Must reads 👀